butloszczoch 2 Napisano 5 godzin temu (edytowany) haha Edytowano 5 godzin temu przez butloszczoch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 5 godzin temu do roboty pazdzioch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamZielenxD napisał: do roboty pazdzioch ... cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamZielenxD napisał: do roboty pazdzioch jeeebac cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 5 godzin temu sam wygladasz jak pazdzioch za mlodu ty pokrzywiony skuurwysynie haha xDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 5 godzin temu ciebie w pracy przez szefa haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 5 godzin temu no wiem wygladam i dobrze mi z tym haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamZielenxD napisał: ciebie w pracy przez szefa haha o czym ty pieerdolish kurrwiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 5 godzin temu o tym ze do konca zycia musisz pracowac i nie masz wyjscia XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamZielenxD napisał: o tym ze do konca zycia musisz pracowac i nie masz wyjscia XD jeeebac cie kuuurwo, idz sie kuurwic cpunom smieeeeeciu bez zasad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 5 godzin temu ja nie musze sie kuurwic ale ty tak w pracy codziennie dlatego do roboty pazdzioch hehe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamZielenxD napisał: ja nie musze sie kuurwic ale ty tak w pracy codziennie dlatego do roboty pazdzioch hehe xD a czemu pazdzioch? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 5 godzin temu bo butloszczoch to pazdzioch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamZielenxD napisał: bo butloszczoch to pazdzioch o czym ty pieerdolish Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 5 godzin temu o tym ze butloszczoch brzmi jak pazdzioch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 53 Napisano 5 godzin temu To kierowca tira ? Byczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 53 Napisano 5 godzin temu Nie wiem czemu kierowca tira to niby nieudacznik ja bym nie ujechała niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 5 godzin temu moojej mamy facet jezdzi tirami w ogole ale on sie zna na samochodach i umie naprawic kazdy samochod sam, ludzie do niego przychodza zeby auto naprawil xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 5 godzin temu byczy moze miec zaburzenie afektywne dwubiegunowe bo raz jest dla mnie mily dzentelmen a raz obraza i nasmiewa sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 53 Napisano 4 godziny temu To ciężka praca Mona Dziwożona też miała spore wahania nastrojów i jak są w powietrzu to też jakieś nowotwory przez promieniowanie i w ogóle mają popieprzony grafik pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 53 Napisano 4 godziny temu Ja kiedyś w nocy pracowałam to chyba powinnam była brać melatoninę jak leżak żeby sobie odbudowywać dna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 4 godziny temu no ciezka on musi o 3 rano sie budzic chyba jak ma robote ja prdl masakra xD tez bylem na nockach nocki sa fajne jak jest cisza i spokoj i malo ludzi to spoko a w dzien zawsze ludzie halas i w ogole ja prdl masakra mnie to stresuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, KochamZielenxD napisał: byczy moze miec zaburzenie afektywne dwubiegunowe bo raz jest dla mnie mily dzentelmen a raz obraza i nasmiewa sie sam mnie od pazdziocha wyzywales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 4 godziny temu bo masz nick pazdzioch i co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, mydickisbig666 napisał: To ciężka praca Mona Dziwożona też miała spore wahania nastrojów i jak są w powietrzu to też jakieś nowotwory przez promieniowanie i w ogóle mają popieprzony grafik pracy mona psycholka byla, ale fajna taka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 3 godziny temu Pisala ze wykapalaby sie ze mna w bajorku, jak cos to czekam mona, bajorek caly rok czynny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamZielenxD napisał: Pisala ze wykapalaby sie ze mna w bajorku, jak cos to czekam mona, bajorek caly rok czynny xD zapraszala tez lezaka zeby z nia zamieszkal w paryzu, a potem go zwyzywala od malych siurow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 3 godziny temu No moze ja do bajorka dzisiaj nie ide ale jutro prawdopodobnie, dzisiaj ide gdzie indziej, ale tez fajna miejscowka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 53 Napisano 2 godziny temu Była też lekko zniesmaczona srynikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 2 godziny temu No moze w sumie to jak chodzilem do bajorka to mi pisala wiele razy zeby sie ze mna pomoczyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach