Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mistrzparkietu

Ukraińcy to najlepsze co spotkało Polskę w ostatnim 20-leciu

Polecane posty

Ukraińcy to najlepsze co spotkało Polskę w ostatnim 20-leciu. Podczas gdy wszystkie państwa Unii były zmuszone ratować gospodarkę hebanowymi mężczyznami ze skłonnością do nieposzanowania zasad europejskiej kultury, Polacy dostali milion chętnych do pracy, szybko przyswajających język i kuturowo spójnych pracowników, którzy nie mają problemu by zakładać polsko-ukraińskie związki czy rodziny i są jak najbardziej kompatybilni by budować zwykłe przyjacielskie relacje. U mnie w pracy znam Ukrainkę która mówi po Polsku lepiej niż ja, bo na świeżo przerabia polski język od strony teoretycznej.

Pozwalanie rusofilcom na niszczenie tej szansy przez sianie swojego jadu i tępej propagandy zakorzenionej w kompleksach to chyba najgłupsze, z kolei, na co Polacy zaczynają przyzwalać obecnie. To jak wykorzystamy tę szansę, czy jednak pozwolimy by Rosja wykorzystała to przeciw nam, pokaże czy powinniśmy faktycznie istnieć jako niezależny naród czy już czas się federalizować, gdy jednak okaże się - co diagnozowali ojkofobi - że w istocie ten kraj to jednak naród tępaków.

1 minutę temu, KochamZielenxD napisał:

a co z ukraincami co wlamuja sie polakom na chaty torturuja ich i rabuja ich dobytek?

TO POLACY

wcale nie polacy bo ukraincy i podobno gangi ukraincow sieja spustoszenie w polskim spoleczenstwie i mysla ze sa panami i paniami jak im sie nie podoba to niech wracaja do siebie

2 godziny temu, KochamZielenxD napisał:

a ja jestem innego zdania i nie mozemy byc przyjaciolmi niestety

dlaczego ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować