Kandydat na 3go bombelka 0 Napisano 3 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kandydat na 3go bombelka 0 Napisano 3 godziny temu Wiecie że wii u po przeróbce odpala ngc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 70 Napisano 3 godziny temu Ciśnienie masz w normie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kandydat na 3go bombelka 0 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, ukryty_krzyk. napisał: Ciśnienie masz w normie? No sikam tak bez szału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 79 Napisano 2 godziny temu ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 70 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Kandydat na 3go bombelka napisał: No sikam tak bez szału To przez stulejkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kandydat na 3go bombelka 0 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, ukryty_krzyk. napisał: To przez stulejkę Nie mam stulejki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kandydat na 3go bombelka 0 Napisano 2 godziny temu Pewnie emuluje też nesa snesa i n64 więc to ultimate konsola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kandydat na 3go bombelka 0 Napisano 2 godziny temu Miałem ją kupić nawet przelalem 5000 na ebay ale poszło na wodę z kibla i mięso matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 70 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Kandydat na 3go bombelka napisał: Nie mam stulejki Przecież ostatnio mówiłeś, że skora ci nie schodzi, ale mniejsza o to, ja nie o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kandydat na 3go bombelka 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ukryty_krzyk. napisał: Przecież ostatnio mówiłeś, że skora ci nie schodzi, ale mniejsza o to, ja nie o tym Schodzi w zwisie i stujce ale można kootasa postawić ze skoorom ba heblowac sztucznom też w ten sposób się czasem udaje i byczy się odpalil że to niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 70 Napisano 2 godziny temu Może masz wysokie i nawet nie wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach