RC+ 6 Napisano 5 godzin temu zmarł w hospicjum w wieku 62 lat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 114 Napisano 4 godziny temu Gdyby nie jego pijawki to jeszcze by żył. Trochę żal tego człowieka, że dał się tak wykorzystać i żył w biedzie i syfie, a inni się na tym bogacili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 620 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, RC+ napisał: zmarł w hospicjum w wieku 62 lat. Inne osoby wykorzystywały upośledzonego. Z innej beczki, tak z ciekawości - to prawda, że zacząłeś udawać, że nie jesteś Dutchem, bo Madzia salowa nie dawała Ci spokoju? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 114 Napisano 4 godziny temu Mój stalker liczy i zapamiętuje moje posty, ale nie wiem co mi grozi za pisanie tutaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 28 Napisano 4 godziny temu To na pewni nie jest jeden stalker tylko kilku i podobno jest polowanie na ciebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 114 Napisano 4 godziny temu Ojej ależ się boję wirtualnego skrzywdzenia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 28 Napisano 3 godziny temu W realu chyba chca ci wpieerdolic typy z sadistic a nie w wirtualu, w wirtualu to moze ci kolejny ban od moderacji grozi, i bedziess musiala inny nick zalozyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 57 Napisano 3 godziny temu Z deepwebu to lubia dzieci bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 28 Napisano 3 godziny temu Na gaje jest polowanie bo niszczy ludziom zycie podobno xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 57 Napisano 3 godziny temu A jak niszczy życie i dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 28 Napisano 3 godziny temu Bo smieje sie z innych i duzo klamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 28 Napisano 3 godziny temu Podpieerdala innych na olicje za jjazde autem po pijaku a potem beke maja z waszym ukochanym alfonsem z wroclawia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kandydat na 3go bombelka 0 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, mydickisbig666 napisał: A jak niszczy życie i dlaczego? Np każe iść do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 28 Napisano 2 godziny temu Ja sobie zartowalem, ze do roboty musi i do spania a Nadija zebym na zmywak szedl do pracy w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 98 Napisano 1 godzinę temu Nie chciał się leczyć i karetki też nie chciały przyjeżdżać, a po drugiej stronie może będzie miał lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC+ 6 Napisano 56 minut temu 3 godziny temu, selkie napisał: Inne osoby wykorzystywały upośledzonego. Z innej beczki, tak z ciekawości - to prawda, że zacząłeś udawać, że nie jesteś Dutchem, bo Madzia salowa nie dawała Ci spokoju? No to by było mocno niekonsekwentne, a ja jestem bardzo konsekwentnym człowiekiem. Czemu niekonsekwentne?... bo mam z nią dobre relacje, zawsze miałem. Dlatego nie warto wierzyć we wszystko co bezzębne mitomany na utrzymaniu mamusi piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudius Meridus Decimus 14 Napisano 46 minut temu Pewnie chodzi o to, że Salowa bywa faktycznie nachalna. Do Moona też startowała na prv (twierdził, z flirtem i chęcią spotkania), ale ją spławił, co ponoć ją rozwścieczyło. Jedno na drugiego nadaje, ale coś tam chyba musiało być na rzeczy, skoro się tak nie znoszą po dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach