Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu Na innym koncie może być i co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu Wiecie tyle co sobie pozwolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu Szczerze mi obojętne ale goldigeryzm jest beznadziejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu Co za różnica ile mam to tylko cyferki nie człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu Hhttps://ibb.co/HD3fPgyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu Przykrością są golddigera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu We wszechświata są alternatywne rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu Jakoś mi smutno że nie ma miłości na tym świecie do człowieka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu Jest się tylko jèbane cyferki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu A życzę jejku szczerze szczęścia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu Miejcie jak najwięcej bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 9 godzin temu Ja mogę upaść marnie nic mi nie będzie to tylko jedno z wcieleń wszechświata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 8 godzin temu Ważniejsze jest zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 8 godzin temu Jeśli stoi kootasa i widzisz pochwe wygrasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem spluczkom tak 4 Napisano 8 godzin temu Nie warto kochać lachona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:-) 8 Napisano 3 godziny temu Jest milosc ale w innym miejscu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach