Bąbel 7 Napisano 3 godziny temu I zrobię wszystko, żeby to osiągnąć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 100 Napisano 3 godziny temu Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 15 Napisano 3 godziny temu Ja bym miał obawę, że ze zbyt młodą kobietą ja bym miał niewiele wspólnego. Ja coraz bardziej utożsamiam się z wiekiem średnim, a coraz mniej z wiekiem młodym. Ja mam obecnie 38 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:-) 8 Napisano 3 godziny temu Ale nie bedziesz mial, chyba ze sobie narysujesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:-) 8 Napisano 3 godziny temu Wlasnie ze nie bedziesz mial bo one wola.skok z wiezowca niz ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:-) 8 Napisano 3 godziny temu Mnie tylko kocha moja babcia to jedyne kobieta ktora czuje do mnie milosc bezwarunkowa, inne baby to wredne szony bez skrupulow po trupach do celu xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach