KochamKapiele:-) 8 Napisano 7 godzin temu absolutnie nie mam checi walczyc przeciwko rosji i ginac za tuska xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 8 Napisano 6 godzin temu 48 minut temu, KochamKapiele:-) napisał: absolutnie nie mam checi walczyc przeciwko rosji i ginac za tuska xD Ja dokładnie tak samo, ale skoro nawet bycie w wielkiej brytanii, czyli nawet poza unią europejską, nie chroni przed poborem, to pytanie dokąd trzeba wyjechać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 29 Napisano 6 godzin temu Nikt ci nie da karabinu do ręki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:) 0 Napisano 6 godzin temu no a jak zamkna granice to jak wroce do polski? i co deportuja mnie? ja wole do lasu uciec i koczowac bezdomny i mnie chybanie znajda i chooy ze bede kryminalista xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:) 0 Napisano 6 godzin temu (edytowany) wlasnie ze dadza bo mam kategorie A a ja nie bede za polakow ginal ktorzy mnie gnebia od lat bo kaza isc do pracy a ja nie chce w chooyu mam ten kraj Polska, piekny kraj ale nic dobrego mnie tam nie spotkalo nigdy Edytowano 6 godzin temu przez KochamKapiele:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:) 0 Napisano 6 godzin temu niech zrobia ze mnie zdrajce i kryminaliste wyjeebane mam ja wole ginac za wielka brytanie niz polske xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, syreni śpiew napisał: Nikt ci nie da karabinu do ręki. Skąd wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bąbel napisał: Skąd wiesz? Bo ma schizofrenię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:) 0 Napisano 6 godzin temu to dziwne ze mam schizofrenie i kategorie A a na komisji mi facet mowil ze jestem idealnym kandydatem do wojska malowany ty mitomanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 29 Napisano 6 godzin temu A kto cię tam znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamKapiele:) napisał: to dziwne ze mam schizofrenie i kategorie A a na komisji mi facet mowil ze jestem idealnym kandydatem do wojska malowany ty mitomanie xD To czemu w wojsku nie byłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:) 0 Napisano 6 godzin temu no w lesie nikt raczej mnie nie bedzie szukal wiec jestem bezpieczny a ogolnie to w ogole slyszalem juz rok temu ze rosja moze najechac na polske i granice zamkna, dobrze ze ja tam nie wrocilem i ucieklem od tych orkopnych polakow a niech teraz gina na wojnie za to jak mnie traktuja okropnie, bo nie pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 29 Napisano 6 godzin temu A kto pisał, że ma ja czy ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 29 Napisano 6 godzin temu Ty w ogóle przebywasz na wyspach legalnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:) 0 Napisano 6 godzin temu no schizofrenia byla po komisji zreszta ja nawetnie mam papierow a jakbym mial schizo to bym rente dostawal na leb a mi w polsce nikt renty nie da, ja nawet badan nie przechodzilem zadnych zeby to stwierdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:) 0 Napisano 6 godzin temu no pewnie ze legalnie a co? mam status ale moze byc tak ze wielka brytania odbierze europejczykom mozliwosc pobytu, b o taka mozliwosc tez jest xD no ale chooy bede wtedy tutaj jak zyd w nazistowskiej polsce a anglicy beda mnie ukrywali przed nazistami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:) 0 Napisano 6 godzin temu ruskie tez moga najechac na wielka brytanie albo nawet bombe puscic, ja wtedy na pewno bede w lesie jak bedzie wojna watpie zeby europa dala rade sobie przeciw rosji nie ma szans xD a stany zjednoczone maja chiny na glowie a nie jakas europa haha a polaczki sie cieszyly ze trump wygral wybory XD jak on jest ziomeczek z putinem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKapiele:) 0 Napisano 6 godzin temu mam kumpla ktory mieszka na wyspie mauritius jak cos to wylatuje do niego niedaleko afryki i tam bede tam raczej bomby atomowej rosja nie pusci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 16 Napisano 3 godziny temu To chyba działa tak, że skoro Ty nie mieszkasz w kraju, to Ty nie będziesz mógł odebrać zawiadomienia, a bez odebranego zawiadomienia się nie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach