Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamKapiele:-)

co mi sie moze stac jak dostane wezwanie do wojska, a ja w wielkiej brytanii i nie moge wrocic do Polski?

Polecane posty

48 minut temu, KochamKapiele:-) napisał:

absolutnie nie mam checi walczyc przeciwko rosji i ginac za tuska xD

Ja dokładnie tak samo, ale skoro nawet bycie w wielkiej brytanii, czyli nawet poza unią europejską, nie chroni przed poborem, to pytanie dokąd trzeba wyjechać?

no a jak zamkna granice to jak wroce do polski?

i co deportuja mnie?

ja wole do lasu uciec i koczowac bezdomny i mnie chybanie znajda i chooy ze bede kryminalista xD

wlasnie ze dadza bo mam kategorie A a ja nie bede za polakow ginal ktorzy mnie gnebia od lat bo kaza isc do pracy a ja nie chce

w chooyu mam ten kraj Polska, piekny kraj ale nic dobrego mnie tam nie spotkalo nigdy

Edytowano przez KochamKapiele:)

2 minuty temu, syreni śpiew napisał:

Nikt ci nie da karabinu do ręki.

Skąd wiesz?

to dziwne ze mam schizofrenie i kategorie A a na komisji mi facet mowil ze jestem idealnym kandydatem do wojska malowany ty mitomanie xD

Przed chwilą, KochamKapiele:) napisał:

to dziwne ze mam schizofrenie i kategorie A a na komisji mi facet mowil ze jestem idealnym kandydatem do wojska malowany ty mitomanie xD

To czemu w wojsku nie byłeś?

no w lesie nikt raczej mnie nie bedzie szukal wiec jestem bezpieczny a ogolnie to w ogole slyszalem juz rok temu ze rosja moze najechac na polske i granice zamkna, dobrze ze ja tam nie wrocilem i ucieklem od tych orkopnych polakow a niech teraz gina na wojnie za to jak mnie traktuja okropnie, bo nie pracuje

no schizofrenia byla po komisji zreszta ja nawetnie mam papierow a jakbym mial schizo to bym rente dostawal na leb a mi w polsce nikt renty nie da, ja nawet badan nie przechodzilem zadnych zeby to stwierdzic

no pewnie ze legalnie a co? mam status

ale moze byc tak ze wielka brytania odbierze europejczykom mozliwosc pobytu, b o taka mozliwosc tez jest xD

no ale chooy

bede wtedy tutaj jak zyd w nazistowskiej polsce a anglicy beda mnie ukrywali przed nazistami xD

ruskie tez moga najechac na wielka brytanie albo nawet bombe puscic, ja wtedy na pewno bede w lesie jak bedzie wojna

watpie zeby europa dala rade sobie przeciw rosji nie ma szans xD a stany zjednoczone maja chiny na glowie a nie jakas europa haha a polaczki sie cieszyly ze trump wygral wybory XD jak on jest ziomeczek z putinem xD

mam kumpla ktory mieszka na wyspie mauritius jak cos to wylatuje do niego niedaleko afryki i tam bede tam raczej bomby atomowej rosja nie pusci 😄

To chyba działa tak, że skoro Ty nie mieszkasz w kraju, to Ty nie będziesz mógł odebrać zawiadomienia, a bez odebranego zawiadomienia się nie liczy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się