Umyte jajka tak 3 Napisano 7 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC+ 24 Napisano 53 minuty temu JPRDL Człowiek już w pracy siedzi, a ten stary przegryw baja całą noc o jakiś tablecikach z microsoftu i stawianiu wszystkiego na jedną kartę... haaha... co za ludzie odklejeni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 74 Napisano 50 minut temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 74 Napisano 15 minut temu Muszę jechać do Konina. Zawsze chciałem, tylko wyleciało min z głowy. Moze tam zamieszkam, jak mi się spodoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 26 Napisano 5 minut temu 9 minut temu, ukryty_krzyk. napisał: Muszę jechać do Konina. Zawsze chciałem, tylko wyleciało min z głowy. Moze tam zamieszkam, jak mi się spodoba. Dlaczego Konin? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 74 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Dlaczego Konin? A tak jakoś mnie coś wzięło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 74 Napisano 3 minuty temu Ciekaw czy Konin leży w drodze do Warszawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 26 Napisano 1 minutę temu Wczoraj wygrałam dzień( nie pamiętam kiedy ostatnio ) na najbardziej lubianą zawartość A dziś 13 marca i imieniny Krystyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 108 Napisano przed chwilą W połowie drogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach