Malwina9990 0 Napisano 24 Marzec W moim życiu nastąpił błąd Matrixa. To zawsze ja byłam tą zazdrosną, pisałam do różnych lasek, które podrywał mój mąż. Czułam się nieatrakcyjna, upokorzona jak totalny odpad. Poznałam faceta, w sumie tylko się kolegujemy, ale miał dziewczynę, która stała się zazdrosna o mnie. Planowali ślub i dzieci. Zostawiła go z mojego powodu, bo się mną zainteresował. Może nie powinnam, ale czuję satysfakcję. W końcu nie byłam w tej gorszej pozycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 106 Napisano 24 Marzec Jakby nie był ci totalnie obojetny to by pewnie sie nie zainteresowal ^^' tak juz bywa, nie mozna miec zadnej nadziei z nimi bo tylko sie zawiedziesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 106 Napisano 24 Marzec Facety takie są chwiejne i benisowe w młodości i podczas kryzysow wieku średniego niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 106 Napisano 24 Marzec (edytowany) W sumie dużo erotomanów jest a jak taki nie jest albo nie sprawia takiego wrażenia tylko taki inteligentny z klasą to zaraz 10 bab się na taki okaz rzuca jak do tego się podoba Edytowano 24 Marzec przez abusivebehaviour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 106 Napisano 24 Marzec (edytowany) To jest takie pierdu pierdu że leci się na feromony jaskiniowca knura z włochatej klaty i chamski ryj i brutalność buuu Edytowano 24 Marzec przez abusivebehaviour 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 42 Napisano 24 Marzec jestem erotomanem z klasą xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 43 Napisano 24 Marzec 11 minut temu, Agent Benek napisał: jestem erotomanem z klasą xd jak tam ten twoj milf przeprowadziles sie na slask czy jeszcze walczysz ze zdrowym rozsadkiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 42 Napisano 25 Marzec 7 godzin temu, świrmo6 napisał: jak tam ten twoj milf przeprowadziles sie na slask czy jeszcze walczysz ze zdrowym rozsadkiem ? już tu mieszkam i pracuję prawie 2 mce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 74 Napisano 25 Marzec 13 godzin temu, Agent Benek napisał: jestem erotomanem z klasą xd Z kasą też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2121 Napisano 25 Marzec (edytowany) Można też na to inaczej spojrzeć, że powielacie schematy... To kolejny mężczyzna który ogląda się za innymi (każdej kolejnej oferuje czasową atencję) co daje powód do zazdrości o niego (?) wcześniej sama byłaś zazdrosna o innego tu inna była zazdrosna o niego, kto wie co by było gdybyś kiedyś była na jej miejscu... czy zazdrość nie wkradnie się z czasem. Takie tam gdybanie... Edytowano 25 Marzec przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 42 Napisano 25 Marzec 11 godzin temu, niemaszuprawnień napisał: Z kasą też? biedny jak mysz kościelna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 223 Napisano 26 Marzec Dnia 24.03.2025 o 16:04, Malwina9990 napisał: W moim życiu nastąpił błąd Matrixa. To zawsze ja byłam tą zazdrosną, pisałam do różnych lasek, które podrywał mój mąż. Czułam się nieatrakcyjna, upokorzona jak totalny odpad. Poznałam faceta, w sumie tylko się kolegujemy, ale miał dziewczynę, która stała się zazdrosna o mnie. Planowali ślub i dzieci. Zostawiła go z mojego powodu, bo się mną zainteresował. Może nie powinnam, ale czuję satysfakcję. W końcu nie byłam w tej gorszej pozycji. bedziecie sie smazyc w piekle zlosliwe jędze, zadbają o to na dole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 106 Napisano 26 Marzec Czemu taki ból do przypadkowej baby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach