Gretta _ 35 Napisano wtorek o 19:41 (edytowany) Edytowano wtorek o 19:41 przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwоinka rzeżączki 1 Napisano wtorek o 19:46 5 minut temu, Gretta _ napisał: Cudze chwalicie swojego nie znacie, laska https://files.catbox.moe/7pkjtc.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 35 Napisano wtorek o 19:49 To nie będzie gej, jest za męski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 92 Napisano wtorek o 19:53 To jest potężny gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 35 Napisano wtorek o 19:54 7 minut temu, dwоinka rzeżączki napisał: Cudze chwalicie swojego nie znacie, laska Znamy. A gdzie uśmiech? Cały ur ok w oczach i uśmiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 92 Napisano wtorek o 19:54 Wygląda jak słońce 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 35 Napisano wtorek o 19:56 1 minutę temu, abusivebehaviour napisał: To jest potężny gej Nie wiem ,nie pokazał się cały. A jak Ci się widzi ten co ja wstawiłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 92 Napisano wtorek o 19:57 Przed chwilą, Gretta _ napisał: Nie wiem ,nie pokazał się cały. A jak Ci się widzi ten co ja wstawiłam? Sympatyczny, ma porażający biały uśmiech ale chyba muzułmanin 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie wysyłam nudesów team 2 Napisano wtorek o 19:57 3 minuty temu, Gretta _ napisał: Znamy. A gdzie uśmiech? Cały ur ok w oczach i uśmiechu https://files.catbox.moe/1u7uax.webp XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 35 Napisano wtorek o 19:59 1 minutę temu, nie wysyłam nudesów team napisał: XD xxxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 35 Napisano wtorek o 20:01 2 minuty temu, abusivebehaviour napisał: Sympatyczny, ma porażający biały uśmiech ale chyba muzułmanin Nie wiem kto to Nie ma żadnych informacji. No uroczy jest. I to oczko perskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 35 Napisano wtorek o 20:10 14 minut temu, abusivebehaviour napisał: Wygląda jak słońce Jak egzotyczne słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 30 Napisano wtorek o 20:21 Co to za peeday wstawiacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1026 Napisano wczoraj o 05:42 Mi to się podobają tacy bardziej... biali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1534 Napisano wczoraj o 07:26 A mi mniej pozerscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 0 Napisano wczoraj o 08:19 Tak se wyobrazam Jezuska który był zresztą semitą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach