summer_song 44 Napisano 18 godzin temu ???? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synboży7przegryw 25 Napisano 18 godzin temu dwóch chorych psychicznie meneli biega za projektem smakosza. nie tak to miało być, ale też wyszło śmiesznie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synboży7przegryw 25 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, PolacyDoPracyy napisał: ja za nikim nie biegam widzę że lekcje u przemka pravika z rodziału "to nie ja" odrobiłeś solidnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 44 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, PolacyDoPracyy napisał: Katiusza to nie byl projekt smakosza, ale ogolnie wizja, ze z dziewczyna z internetu ktorej nigdy na oczy nie widzialem to mnie przerazalo do Polski xD Katiuszka ladna byla szkoda ze mnie nie bylo wtedy na forum to bys jej zycia nie zmarnowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synboży7przegryw 25 Napisano 18 godzin temu fifi dlaczego jesteś takim lamusem i frajerem, napisz mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 44 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, PolacyDoPracyy napisał: fajnie bylo, tylko ja i Katiuszka codziennie, nie pisala mi o zadnych facetach, a jak ja jakis podrywal, to pisala, zeby spadal, bo mnie lubi, marzenie taka dziewczyna xD Czemu cie tak lubila? ...ana byla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 0 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, synboży7przegryw napisał: dwóch chorych psychicznie meneli biega za projektem smakosza. nie tak to miało być, ale też wyszło śmiesznie. Też mi się wydaje coraz bardziej że to projekt jakiegoś chorego czuba a są tu typy co do niego walą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudius Meridius Decidus 6 Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, synboży7przegryw napisał: dwóch chorych psychicznie meneli biega za projektem smakosza. nie tak to miało być, ale też wyszło śmiesznie. Klaudia to nie projekt, to zdesperowany przegryw damski - takie też czasem się zdarzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 0 Napisano 15 godzin temu dla mnie klaudiusz jest skreslona, bo spotkali sie ze sromem w realu i dotykala go po siusiaku, fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 0 Napisano 14 godzin temu 49 minut temu, Klaudius Meridius Decidus napisał: Klaudia to nie projekt, to zdesperowany przegryw damski - takie też czasem się zdarzają. Może i tak ale czasem ciężko uwierzyć że to nie projekt psychola muna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 0 Napisano 14 godzin temu kiedys sie dalo z nia popisac, a teraz od paru miesiecy wykluczone, obraza a teraz ignoruje niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRAJER 84 10 Napisano 5 godzin temu https://zapodaj.net/plik-TvPcIz9Hoz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 0 Napisano 4 godziny temu Napisalbym cos.obrazliwego na temat gaji, ale nie zrobie tego, bo nie chce byc w klubie tych, co wymyslaja bajeczki na temat innych, tak jak ze np ja.mam schizofrenie, alfonsa, daje duupy za daxh nad glowa a w.majtach mam pasztetowa Gaja teraz ciezko pracuje za 6000pln na m niedawno pytala ile zarabiasz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach