Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
summer_song

to jes do tira zajebiste xD

Polecane posty

When I'm crusin' down the freeway I don't get no lifts
If you see me coming get out of my way
You know a Trans Am didn't, I blew it away

Edytowano przez summer_song

Nimfetka odeszla, bo sie kleszcz pravik do niej przyssal, a ostatnio mi w nocy pisal, zebym sie odczepil od niej, bo przeczyta to i bedzie zle i troche chuujowy ton uzyl, jak do smieecia i psa do mnie napisal

2 minuty temu, H4h4 napisał:

Nimfetka odeszla, bo sie kleszcz pravik do niej przyssal, a ostatnio mi w nocy pisal, zebym sie odczepil od niej, bo przeczyta to i bedzie zle i troche chuujowy ton uzyl, jak do smieecia i psa do mnie napisal

bo jestes smieciem, a Nimftka chyba nie zyje juz

Na kowbojkach kiedys byles i kojarzysz lezaka stamtad i nimfe?

Ja tez tam zawitalem ale kilka postow tylko napisalem i zegnaj

Ciagle sie zastanawiam dlaczego zamkneli kowbo i samosie w tym samym czasie, a tutaj srafe zmienili ze z goscia nie mozna pisac i google captcha przy rejestracji i w ogole, brakuje mi troche starych emotikonek, one byly fajne a nie te zjeebane emoji

Przed chwilą, H4h4 napisał:

Na kowbojkach kiedys byles i kojarzysz lezaka stamtad i nimfe?

Ja tez tam zawitalem ale kilka postow tylko napisalem i zegnaj

Ciagle sie zastanawiam dlaczego zamkneli kowbo i samosie w tym samym czasie, a tutaj srafe zmienili ze z goscia nie mozna pisac i google captcha przy rejestracji i w ogole, brakuje mi troche starych emotikonek, one byly fajne a nie te zjeebane emoji

ty klamliwa kuurwo, wiem kim tam byles

Przed chwilą, summer_song napisał:

bo jestes smieciem, a Nimftka chyba nie zyje juz

Chyba zyje, bo klaudiusz niedawno wstawiala foto z jej fejsa, a pravik do niej ze to podchodzi pod stalking

A pravik kim jest skoro ja jestem smieeciem? I w ogole za kogo wy sie kuurwa wszyscy uwazacie? 

Przed chwilą, summer_song napisał:

ty klamliwa kuurwo, wiem kim tam byles

Nie wiesz, bo ja tam nawet jie pamietam nicku i nic z tamtego forum nue kojarze, ale potem kilka osob tu wpadlo stamtad, marawstala tez i w ogole

A nimfetka odeszla stad bo ludzie tu hejtuja pravika, to ona nie bedzie tutaj, ale nadal nie rozumiem tej dramy

Ogolnie szkoda tej nimfetki bo pamietam jak kiedys wrzucala swoje fotki to bardzo fajna i przyjemna dziesczyna, a po tej boreliozie troche sie zmienila, masakra 

A o co chodzilo z ta drama, ze nimfetka zniszczyla ci zycie, bo u mnie na forum kiedys ktos to pisal

I ze ktos zlozyl donos, ze jezdzisz tirami pod wplywem alko, i ze na Gaje jest polowanie, bardzo mnie to przestraszylo i zmartwilo wszystko 

Wtedy zaczalem ja wyzywac od szmaat tutaj masakra 

Ja jak klaudix tu ponizam, to potem bardzo cierpie przez to i zle sie czuje, nie potrafie zaznac spokoju duucha i czuje wewnetrzny konflikt, dlatego kuurwa dziwie sie, ze ma do mnie tyle  cierpliwosci, a ja musze przestac, bo sie boje ze jej cos zlego napisze a ona wpadnie w zly stan albo cos

Poprosila mnie zebym dla man of the moon byl mily i nie obrazal, wiec tez musze to zmienic, bo taka ma prosbe i tyle, mnie moj wspollokator jak o cos poprosi to zawsze mu pomagam, to dlaczego z Gaja mialoby byc inaczej xD

A w ogole moj wspollokator 8 lat trenowal books i wyglada jak mlody mustafa wojownik mma i fajny kolega

Dziwne podobienstwo, bo moj tata byl kick boxerem, a on trenowal boks i oboje mamy podobna psychike, on ma schizofrenie paranoidalna, ja tez mialem w polsce zdiagnozowane, i tylko granie w gierki i praca to depresja, tylko ze jak on nie bierze lekow to mu odpieerdala, w zeszlym roku 16 policjantow go przyjechalo zgarnac do szpitala, a ja nie biore lekow ale daje sobie rade nic mi sie nie dzieje, dlatego ci co mi pisza ze mam brac leki to niech spadaja ;/ 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować