summer_song 44 Napisano 7 godzin temu She's got wheels, wheels of steel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 44 Napisano 7 godzin temu (edytowany) When I'm crusin' down the freeway I don't get no lifts If you see me coming get out of my way You know a Trans Am didn't, I blew it away Edytowano 7 godzin temu przez summer_song Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 6 Napisano 7 godzin temu summertime sadness Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 44 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, H4h4 napisał: summertime sadness z Lany wole to xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 44 Napisano 7 godzin temu kiedys sobie wyobrazalem ze Lana to Nimfetka a ja to ten murzyn xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 6 Napisano 7 godzin temu Nimfetka odeszla, bo sie kleszcz pravik do niej przyssal, a ostatnio mi w nocy pisal, zebym sie odczepil od niej, bo przeczyta to i bedzie zle i troche chuujowy ton uzyl, jak do smieecia i psa do mnie napisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 44 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, H4h4 napisał: Nimfetka odeszla, bo sie kleszcz pravik do niej przyssal, a ostatnio mi w nocy pisal, zebym sie odczepil od niej, bo przeczyta to i bedzie zle i troche chuujowy ton uzyl, jak do smieecia i psa do mnie napisal bo jestes smieciem, a Nimftka chyba nie zyje juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 6 Napisano 7 godzin temu Na kowbojkach kiedys byles i kojarzysz lezaka stamtad i nimfe? Ja tez tam zawitalem ale kilka postow tylko napisalem i zegnaj Ciagle sie zastanawiam dlaczego zamkneli kowbo i samosie w tym samym czasie, a tutaj srafe zmienili ze z goscia nie mozna pisac i google captcha przy rejestracji i w ogole, brakuje mi troche starych emotikonek, one byly fajne a nie te zjeebane emoji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 44 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, H4h4 napisał: Na kowbojkach kiedys byles i kojarzysz lezaka stamtad i nimfe? Ja tez tam zawitalem ale kilka postow tylko napisalem i zegnaj Ciagle sie zastanawiam dlaczego zamkneli kowbo i samosie w tym samym czasie, a tutaj srafe zmienili ze z goscia nie mozna pisac i google captcha przy rejestracji i w ogole, brakuje mi troche starych emotikonek, one byly fajne a nie te zjeebane emoji ty klamliwa kuurwo, wiem kim tam byles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, summer_song napisał: bo jestes smieciem, a Nimftka chyba nie zyje juz Chyba zyje, bo klaudiusz niedawno wstawiala foto z jej fejsa, a pravik do niej ze to podchodzi pod stalking A pravik kim jest skoro ja jestem smieeciem? I w ogole za kogo wy sie kuurwa wszyscy uwazacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, summer_song napisał: ty klamliwa kuurwo, wiem kim tam byles Nie wiesz, bo ja tam nawet jie pamietam nicku i nic z tamtego forum nue kojarze, ale potem kilka osob tu wpadlo stamtad, marawstala tez i w ogole A nimfetka odeszla stad bo ludzie tu hejtuja pravika, to ona nie bedzie tutaj, ale nadal nie rozumiem tej dramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 6 Napisano 7 godzin temu Ogolnie szkoda tej nimfetki bo pamietam jak kiedys wrzucala swoje fotki to bardzo fajna i przyjemna dziesczyna, a po tej boreliozie troche sie zmienila, masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 44 Napisano 7 godzin temu prawvik nie jest az tak parszywy i szemrany jak ty, jest bardziej szczery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 6 Napisano 7 godzin temu A o co chodzilo z ta drama, ze nimfetka zniszczyla ci zycie, bo u mnie na forum kiedys ktos to pisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 6 Napisano 7 godzin temu I ze ktos zlozyl donos, ze jezdzisz tirami pod wplywem alko, i ze na Gaje jest polowanie, bardzo mnie to przestraszylo i zmartwilo wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 6 Napisano 7 godzin temu Wtedy zaczalem ja wyzywac od szmaat tutaj masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 6 Napisano 7 godzin temu Ja jak klaudix tu ponizam, to potem bardzo cierpie przez to i zle sie czuje, nie potrafie zaznac spokoju duucha i czuje wewnetrzny konflikt, dlatego kuurwa dziwie sie, ze ma do mnie tyle cierpliwosci, a ja musze przestac, bo sie boje ze jej cos zlego napisze a ona wpadnie w zly stan albo cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 6 Napisano 7 godzin temu Poprosila mnie zebym dla man of the moon byl mily i nie obrazal, wiec tez musze to zmienic, bo taka ma prosbe i tyle, mnie moj wspollokator jak o cos poprosi to zawsze mu pomagam, to dlaczego z Gaja mialoby byc inaczej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 6 Napisano 7 godzin temu A w ogole moj wspollokator 8 lat trenowal books i wyglada jak mlody mustafa wojownik mma i fajny kolega Dziwne podobienstwo, bo moj tata byl kick boxerem, a on trenowal boks i oboje mamy podobna psychike, on ma schizofrenie paranoidalna, ja tez mialem w polsce zdiagnozowane, i tylko granie w gierki i praca to depresja, tylko ze jak on nie bierze lekow to mu odpieerdala, w zeszlym roku 16 policjantow go przyjechalo zgarnac do szpitala, a ja nie biore lekow ale daje sobie rade nic mi sie nie dzieje, dlatego ci co mi pisza ze mam brac leki to niech spadaja ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach