d48f5bb82c99 12 Napisano 9 Kwiecień (edytowany) xD https://i.iplsc.com/-/000B3X124KK3RJGP-C461-F4.jpg xDDDD Edytowano 9 Kwiecień przez d48f5bb82c99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, Chill napisał: kc Nie 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano 9 Kwiecień 4 minuty temu, Chill napisał: kc Mógłbym trochę Porsche twojego taty pojeździć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 156 Napisano 9 Kwiecień Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: Mógłbym trochę Porsche twojego taty pojeździć? Zapytaj go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano 9 Kwiecień ..., znowu dostałem bana na 4 dni od wykopu i WP dawaj starego https://freeimage.host/i/2025-03-30.3a5ZKTQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 156 Napisano 9 Kwiecień Nie rozumiem jak można tam dostać bana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano 9 Kwiecień 3 minuty temu, Chill napisał: Nie rozumiem jak można tam dostać bana xD Niezbyt przychylnie wypowiedziałem się jednym polityku, wyglądającym jak lesbijka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 156 Napisano 9 Kwiecień (edytowany) 2 minuty temu, d48f5bb82c99 napisał: Niezbyt przychylnie wypowiedziałem się jednym polityku, wyglądającym jak lesbijka To chyba nie chodziło o mojego kandydata bo to bokser xD Niestety za politykę banują. Edytowano 9 Kwiecień przez Chill Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano 9 Kwiecień dej https://zapodaj.net/plik-iP38S3iCGf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano 9 Kwiecień Przed chwilą, Chill napisał: To chyba nie chodziło o mojego kandydata bo to bokser xD Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano 9 Kwiecień ... skąd te miniaturki https://zapodaj.net/plik-w7UpDlMWFh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 156 Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: dej Masz fajny wóz, świniak chyba zejdzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, Chill napisał: Masz fajny wóz, świniak chyba zejdzie xD Ty masz fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 156 Napisano 9 Kwiecień Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: Ty masz fajny Jest już nasz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 156 Napisano 9 Kwiecień Dobranoc promyczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano 9 Kwiecień 2 minuty temu, Chill napisał: Dobranoc promyczku @wakanka1 :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano 9 Kwiecień Rosyjski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 9 Kwiecień Grozna sóka? dziwne to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 26 Napisano 10 Kwiecień Czyli ja nie będę miał sukcesów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 156 Napisano 10 Kwiecień Chyba, że trafisz na taką Lewandowską xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano 10 Kwiecień Widze, ze zwiazek i milosc Przemulka i Klaudiusza kwitnie, zycze szczescia i powodzenia ;D. Slubu i bejbikow! ^^ Narka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chіll 2 Napisano 10 Kwiecień (edytowany) 15 minut temu, efajel napisał: Widze, ze zwiazek i milosc Przemulka i Klaudiusza kwitnie, zycze szczescia i powodzenia ;D. Slubu i bejbikow! ^^ Narka Dziękujemy Filip Edytowano 10 Kwiecień przez Chіll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano 10 Kwiecień Dlatego mi kazalas stad zniknac do piatku i poderwac sobie ratowniczke, a ja nie moge, bo Ciebie kocham, ale jestes juz zajeta, niestety.... Spoznilem sie. Ciesze sie, ze w koncu jednak znalazlas, to czego szukalas u Przemulka z Wroclawia i nie bedziesz juz dluzej sypiac samotnie ;D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chіll 2 Napisano 10 Kwiecień (edytowany) 2 minuty temu, efajel napisał: Dlatego mi kazalas stad zniknac do piatku i poderwac sobie ratowniczke, a ja nie moge, bo Ciebie kocham, ale jestes juz zajeta, niestety.... Spoznilem sie. Ciesze sie, ze w koncu jednak znalazlas, to czego szukalas u Przemulka z Wroclawia i nie bedziesz juz dluzej sypiac samotnie ;D Kocham go Edytowano 10 Kwiecień przez Chіll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano 10 Kwiecień 1 minutę temu, Chіll napisał: Kocham go Nie dziwie sie, bo to fajny facet, a Ty jestes fajna dziewczyna, zaslugujecie na siebie, by byc razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chіll 2 Napisano 10 Kwiecień (edytowany) 1 minutę temu, efajel napisał: Nie dziwie sie, bo to fajny facet, a Ty jestes fajna dziewczyna, zaslugujecie na siebie, by byc razem To prawda, ale Ty też jesteś fajny i pewnie też niedługo znajdziesz miłość. Edytowano 10 Kwiecień przez Chіll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano 10 Kwiecień Ja majac przerwe od.kafe chodze sobie na spacerki i zwiedzam i odpoczywam sobie od ekranu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chіll 2 Napisano 10 Kwiecień Przed chwilą, efajel napisał: Ja majac przerwe od.kafe chodze sobie na spacerki i zwiedzam i odpoczywam sobie od ekranu To ciekawe spędzasz czas, lepiej tak niż na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach