d48f5bb82c99 12 Napisano środa o 20:57 (edytowany) xD https://i.iplsc.com/-/000B3X124KK3RJGP-C461-F4.jpg xDDDD Edytowano środa o 20:57 przez d48f5bb82c99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano środa o 21:15 1 minutę temu, Chill napisał: kc Nie 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano środa o 21:17 4 minuty temu, Chill napisał: kc Mógłbym trochę Porsche twojego taty pojeździć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano środa o 21:18 Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: Mógłbym trochę Porsche twojego taty pojeździć? Zapytaj go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano środa o 21:20 ..., znowu dostałem bana na 4 dni od wykopu i WP dawaj starego https://freeimage.host/i/2025-03-30.3a5ZKTQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano środa o 21:21 Nie rozumiem jak można tam dostać bana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano środa o 21:25 3 minuty temu, Chill napisał: Nie rozumiem jak można tam dostać bana xD Niezbyt przychylnie wypowiedziałem się jednym polityku, wyglądającym jak lesbijka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano środa o 21:27 (edytowany) 2 minuty temu, d48f5bb82c99 napisał: Niezbyt przychylnie wypowiedziałem się jednym polityku, wyglądającym jak lesbijka To chyba nie chodziło o mojego kandydata bo to bokser xD Niestety za politykę banują. Edytowano środa o 21:28 przez Chill Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano środa o 21:27 dej https://zapodaj.net/plik-iP38S3iCGf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano środa o 21:28 Przed chwilą, Chill napisał: To chyba nie chodziło o mojego kandydata bo to bokser xD Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano środa o 21:30 ... skąd te miniaturki https://zapodaj.net/plik-w7UpDlMWFh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano środa o 21:30 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: dej Masz fajny wóz, świniak chyba zejdzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano środa o 21:32 1 minutę temu, Chill napisał: Masz fajny wóz, świniak chyba zejdzie xD Ty masz fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano środa o 21:32 Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: Ty masz fajny Jest już nasz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano środa o 21:34 Dobranoc promyczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano środa o 21:36 2 minuty temu, Chill napisał: Dobranoc promyczku @wakanka1 :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano środa o 21:38 Rosyjski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano środa o 21:39 XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 124 Napisano środa o 22:42 Grozna sóka? dziwne to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 23 Napisano czwartek o 04:49 Czyli ja nie będę miał sukcesów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano czwartek o 04:59 Chyba, że trafisz na taką Lewandowską xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano czwartek o 05:37 Widze, ze zwiazek i milosc Przemulka i Klaudiusza kwitnie, zycze szczescia i powodzenia ;D. Slubu i bejbikow! ^^ Narka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chіll 2 Napisano czwartek o 05:53 (edytowany) 15 minut temu, efajel napisał: Widze, ze zwiazek i milosc Przemulka i Klaudiusza kwitnie, zycze szczescia i powodzenia ;D. Slubu i bejbikow! ^^ Narka Dziękujemy Filip Edytowano czwartek o 05:53 przez Chіll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano czwartek o 05:56 Dlatego mi kazalas stad zniknac do piatku i poderwac sobie ratowniczke, a ja nie moge, bo Ciebie kocham, ale jestes juz zajeta, niestety.... Spoznilem sie. Ciesze sie, ze w koncu jednak znalazlas, to czego szukalas u Przemulka z Wroclawia i nie bedziesz juz dluzej sypiac samotnie ;D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chіll 2 Napisano czwartek o 05:58 (edytowany) 2 minuty temu, efajel napisał: Dlatego mi kazalas stad zniknac do piatku i poderwac sobie ratowniczke, a ja nie moge, bo Ciebie kocham, ale jestes juz zajeta, niestety.... Spoznilem sie. Ciesze sie, ze w koncu jednak znalazlas, to czego szukalas u Przemulka z Wroclawia i nie bedziesz juz dluzej sypiac samotnie ;D Kocham go Edytowano czwartek o 05:58 przez Chіll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano czwartek o 05:59 1 minutę temu, Chіll napisał: Kocham go Nie dziwie sie, bo to fajny facet, a Ty jestes fajna dziewczyna, zaslugujecie na siebie, by byc razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chіll 2 Napisano czwartek o 06:00 (edytowany) 1 minutę temu, efajel napisał: Nie dziwie sie, bo to fajny facet, a Ty jestes fajna dziewczyna, zaslugujecie na siebie, by byc razem To prawda, ale Ty też jesteś fajny i pewnie też niedługo znajdziesz miłość. Edytowano czwartek o 06:00 przez Chіll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano czwartek o 06:00 Ja majac przerwe od.kafe chodze sobie na spacerki i zwiedzam i odpoczywam sobie od ekranu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chіll 2 Napisano czwartek o 06:01 Przed chwilą, efajel napisał: Ja majac przerwe od.kafe chodze sobie na spacerki i zwiedzam i odpoczywam sobie od ekranu To ciekawe spędzasz czas, lepiej tak niż na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach