efajel 52 Napisano czwartek o 06:02 2 minuty temu, Chіll napisał: To prawda, ale Ty też jesteś fajny i pewnie też niedługo znajdziesz miłość. Watpie, bo ja od dawna Ciebie kocham i pragne, jestes super dziewczyna i bardzo lubilem zawsze z Toba popisac, innej takiej fajnej dziewczyny juz nigdy nie spotkam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chіll 2 Napisano czwartek o 06:02 Przed chwilą, efajel napisał: Watpie, bo ja od dawna Ciebie kocham i pragne, jestes super dziewczyna i bardzo lubilem zawsze z Toba popisac, innej takiej fajnej dziewczyny juz nigdy nie spotkam Myślałam że kochasz Katiuszke czy jak jej tam było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano czwartek o 06:03 1 minutę temu, Chіll napisał: To ciekawe spędzasz czas, lepiej tak niż na kafe Byc moze, jednak czuje, ze majac przerwe od kafe, to tak jakbym mial przerwe od.Ciebie, i mi smutno przez to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano czwartek o 06:04 1 minutę temu, Chіll napisał: Myślałam że kochasz Katiuszke czy jak jej tam było. Ona mnie nienawidzi i nigdy mi nie wybaczy, poza tym to byla przyjazn bardziej niz zwiazek i kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano czwartek o 06:06 Ide.sobie niedluvo na sauny i baseny i na silownie same fajne kobity, trzymajcie sie i szczesliwej i dlugiej milosci xD Hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chіll 2 Napisano czwartek o 06:14 6 minut temu, efajel napisał: Ide.sobie niedluvo na sauny i baseny i na silownie same fajne kobity, trzymajcie sie i szczesliwej i dlugiej milosci xD Hejka A ja idę do pracy. Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano czwartek o 06:16 1 minutę temu, Chіll napisał: A ja idę do pracy. Pa. Dziś też będziesz podszywać Libeda po lekcjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 246 Napisano czwartek o 06:16 7 godzin temu, abusivebehaviour napisał: Grozna sóka? dziwne to Grustnaja znaczy smutna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano czwartek o 06:16 Trzymaj sie, jak cos.to do jutra,.Klaudiusz, chyba ze Cie nie bedzie juz, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano czwartek o 06:31 Podszyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano czwartek o 06:34 Haha fajny podszyw No kocham Katiuszke, jakby przyjechala do mnie to poszlibysmy sobie pozwiedzac i bylibysmy szczesliwi razem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano czwartek o 06:35 Dzieki Katiuszcze zapomnialem o klaudiuszu i przestalem wchodzic na kafe, Ona to byla super dziewczyna i nie zdradzala mnie z innymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano czwartek o 06:36 No nic, to milej pracy Chill, ja ide cieszyc sie zyciem, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano czwartek o 06:39 Ciekawe kto mnie zrobił podszyw. Moon to znowu ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano czwartek o 06:45 (edytowany) 2 minuty temu, Tak mam pieniędzy napisał: Za każdą bezdomnoscia i wyhutaniem też Też podszw Leżaka, bo Leżak o tej godzinie śpi. Chyba, że intuicja mnie jednak myli.. Brzydko się bawisz i poszukaj sobie jakieś ciekawsze zajęcie. Edytowano czwartek o 06:46 przez niemaszuprawnień Dopisek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 84 Napisano czwartek o 06:49 1 minutę temu, Tak mam pieniędzy napisał: Co ty píepszysz salowa leżak śpi 3-5h Plus w dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano czwartek o 07:06 17 minut temu, Tak mam pieniędzy napisał: Co ty píepszysz salowa leżak śpi 3-5h Na melatoninie? Po stosunku się najlepiej śpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano czwartek o 07:07 1 minutę temu, Tak mam pieniędzy napisał: Albo są stare spasione i wymagają ścian wewnętrznych po idealnej gładzi buhahah Szczególnie ścian w kolorze czarnym, kiedy tynk można z biedy zjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano czwartek o 07:12 3 minuty temu, Tak mam pieniędzy napisał: No czarna droga farba nie każdego stać Firma magnat jest najlepsza i droga.. Raczej nie stać cię. Huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 12 Napisano czwartek o 07:15 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Firma magnat jest najlepsza i droga.. Raczej nie stać cię. Huh. Mnie stać, żebyś wypierdalała raz na zawsze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano czwartek o 07:20 2 minuty temu, Tak mam pieniędzy napisał: Salowa wyślij mi pochwy bo mi smutno bez anastazje Dumbo niech ci wyślę... Ja się zbieram do roboty, bo trzeba zarabiać. Dużo zarabiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano czwartek o 07:21 5 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: Mnie stać, żebyś wypierdalała raz na zawsze. Cześć Słodziaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano czwartek o 14:02 w moim przypadku za kazdym nieszczesciem stoi kobieta prosze o wyjasnienie tej tezy z tytulu tematu, bo dla mnie to bzdury xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach