świrmo6 56 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętSrebrzyska napisał: Ciebie to i tak nie rozśmieszy. Musisz być pisiorem. no chce sie wlasnie posmiac z tego z czego smieja sie pisiory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, świrmo6 napisał: no chce sie wlasnie posmiac z tego z czego smieja sie pisiory Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 197 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Tak mam pieniędzy napisał: Oczywiście że anastazja Rude też są ładne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, PacjętSrebrzyska napisał: I to jest fenomen właśnie. Że każdy ryj znajdzie swojego amatora. Ale mam ochotę na jeźdźca z nią nawet bym dał to 200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Rude też są ładne. Stypiara jest ponetna szczupła ale anastazje to mój genotyp ulubiony teraz mój umysł ją kojarzy z wygrywem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Tak mam pieniędzy napisał: Ale mam ochotę na jeźdźca z nią nawet bym dał to 200 Na pewno by doceniła te wysoka wycenę wdzięków. Może nawet za darmo by się skusiła z kimś kto prawi takie epickie komplementy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 3 godziny temu No bynajmjej ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, PacjętSrebrzyska napisał: Na pewno by doceniła te wysoka wycenę wdzięków. Może nawet za darmo by się skusiła z kimś kto prawi takie epickie komplementy. No pisała że kasy by nie chciała gdybym chciał sex 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tak mam pieniędzy napisał: No pisała że kasy by nie chciała gdybym chciał sex To takie romantyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 3 godziny temu Ale to było wtedy teraz to może już jak obcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tak mam pieniędzy napisał: Ale to było wtedy teraz to może już jak obcy Otusz to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 3 godziny temu To by było nieziemskie mieć ją w sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 3 godziny temu Jak o tym myślę to widzę jak jeszcze wiele jest do wyszlifowania żeby tu było lepiej obecnie pachnie prl nadal ale 200 wyrozumiałość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 3 godziny temu Chyba nigdy się nie pozbede tej szczypty biedy bo bym musiał wszystko skuc i zrobić instagrama standard od cna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tak mam pieniędzy napisał: Jak o tym myślę to widzę jak jeszcze wiele jest do wyszlifowania żeby tu było lepiej obecnie pachnie prl nadal ale 200 wyrozumiałość mam sentyment do prl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Tak mam pieniędzy napisał: Chyba nigdy się nie pozbede tej szczypty biedy bo bym musiał wszystko skuc i zrobić instagrama standard od cna A to się nie opłaca lepiej kupić kawalerke konin i wynająć coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 25 Napisano 3 godziny temu kocham bareje, koterski, widziałeś lepszy film jak "szczęśliwego nowego yorku"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 3 godziny temu No bo co robi look prl Stare podłogi Elektryka Stare grzejniki Futryny Łazienka Boazeria To = rwanie wszystko do cegły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tak mam pieniędzy napisał: No bo co robi look prl Stare podłogi Elektryka Stare grzejniki Futryny Łazienka Boazeria To = rwanie wszystko do cegły prawdziwych ludzi a nie marketingowe wahadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Rocket napisał: prawdziwych ludzi a nie marketingowe wahadła To jest chore że kupują mieszkanie za 450 robią remont za 150 i ktoś kupuje za 700 a oni 100 na plusie Ale gdy ludzie biorąc kredyt na 30lat to im wszystko jedno czy 450 czy 700 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak mam pieniędzy 32 Napisano 3 godziny temu Jeśli kiedyś zrobię to pewnie sam wszystko na beton za 40k a nie 140k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 25 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Tak mam pieniędzy napisał: To jest chore że kupują mieszkanie za 450 robią remont za 150 i ktoś kupuje za 700 a oni 100 na plusie Ale gdy ludzie biorąc kredyt na 30lat to im wszystko jedno czy 450 czy 700 no widzisz bo dziś konkurencja zwykle pyta "a kim ty do * jesteś"?, w prl nikt nie pytał o takie pierdoły bo każdy się znał Edytowano 3 godziny temu przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 25 Napisano 3 godziny temu (edytowany) upraszczam, ale taka jest prawda, kiedyś nikt nie bił się o 100 gram łopatki wieprzowej (promo), wręcz przeciwnie ludzie zabiegali by się znać, poszerzając więzi społeczne of course Edytowano 3 godziny temu przez Rocket 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 25 Napisano 1 godzinę temu nie wiem jak wy ale dla mnie ona jest zawsze najlepszą opcją 1 Whitney Houston 2 Robin Williams tu się kasuję: Pozdrawiam wszystkich fanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 25 Napisano 1 godzinę temu Wiosna to dzień święty nikt / nic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach