niemaszuprawnień 161 Napisano 14 Kwiecień 11 minut temu, Codziennie sprzedaż tak napisał: Blat talerze sztuce garnki myje raz na tydzień i dobrze mi z tym systemem samemu Może zainwestuj w jednorazowe talerze i sztućce. Wtedy zaoszczędzisz na wodzie i płynie do mycia naczyń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 161 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, abusivebehaviour napisał: Widmo musisz być albo Munek zboku terenowy Moon jak nic.. Co za kreatyn z niego. Ciekawe, którą grupę inwalidzką ma ten typ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 14 Kwiecień leżi zrobisz foto puś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibеd 1 Napisano 14 Kwiecień 6 minut temu, abusivebehaviour napisał: Widmo musisz być albo Munek zboku terenowy Byku czy ty się właśnie przyznałaś, że widmok jest w twoim pokoju xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibеd 1 Napisano 14 Kwiecień 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Moon jak nic.. Co za kreatyn z niego. Ciekawe, którą grupę inwalidzką ma ten typ Zrobisz mi loda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, Codziennie sprzedaż tak napisał: No i następny plus taki że możesz takom schowac nie mytom i nie scieknie na pojemnik więc nie trzeba myc puni o 4 rano jak ledwo stoisz po heblowanie spiacy a wziąłbyś strapona z dvpu do ryja aby sprawdzić jakość flory bakteryjnej po jedzeniu z brudnych talerzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 103 Napisano 14 Kwiecień I ty się skunksie czepialas kropel na moim stole. Jayebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 161 Napisano 14 Kwiecień 13 minut temu, Codziennie sprzedaż tak napisał: Od kału można nabawic się owsicy czy sepsy Ile razy myjesz ręce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, Codziennie sprzedaż tak napisał: Głównie po kale ale też do kompa pada jak wychodzę chociaż nie zawsze po sprzątanie po pakowanie przed czasem wychodzi z 10x dziennie może 20 to dlatego nie myjesz talerzy, nie masz czasu bo myjesz ręce. dzieki za zdradzenie tego sekretu milionera. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, Codziennie sprzedaż tak napisał: Wystarczy raz nie umyc i masz pada w czipsy do tabletów nie myje np tylko je myje co tydzień czasem dwa nie stać mnie na czipsy więc nie wiem jak to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 14 Kwiecień (edytowany) 1 minutę temu, Codziennie sprzedaż tak napisał: Cokolwiek wystarczy jeść np plaster szynki z tluszczykiem i np spac tak pójdę ale za pada nie zlapie a ile najdłużej czasu nie myłeś puse? Edytowano 14 Kwiecień przez coprobo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 161 Napisano 14 Kwiecień 6 minut temu, Codziennie sprzedaż tak napisał: Głównie po kale ale też do kompa pada jak wychodzę chociaż nie zawsze po sprzątanie po pakowanie przed czasem wychodzi z 10x dziennie może 20 Na monitorze kompa jest więcej zarazków, niż na desce klozetowej. W twoim przypadku to chyba wszędzie jest pełno śmieci i smrodu z robactem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, Codziennie sprzedaż tak napisał: Nawet jak ser żółty nakladam to się utluszczom palce na tyle że już laptopa i pada odpada 2 minuty temu, Codziennie sprzedaż tak napisał: Cokolwiek wystarczy jeść np plaster szynki z tluszczykiem i np spac tak pójdę ale za pada nie zlapie nie stać mnie na takie milionerskie produkty, tylk czasami od święta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 30 Napisano 14 Kwiecień 2 godziny temu, choroszcz wzywa napisał: akurat wielu facetów to brudasy, które talerza nie umyją x czasu, a jeśli już to tylko wypłuczą, tylko nie każdy się przyzna wystarczy ich kobiet/sióstr/matek popytać jak się 'prowadzą" gdy zostają sami w jego przypadku i tak gorsze jest szczanie do umywalek i te zalegające goowna Ja akurat zmywam codziennie, a rzeczy prawie zawsze od razu ja odkładam na miejsce właśnie po to, żeby mieć mniej sprzątania i/lub szukania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 195 Napisano 14 Kwiecień 5 minut temu, Daniel86 napisał: Ja akurat zmywam codziennie, a rzeczy prawie zawsze od razu ja odkładam na miejsce właśnie po to, żeby mieć mniej sprzątania i/lub szukania. Każdy ocenia według siebie i może dzieli los z syfiarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 30 Napisano 14 Kwiecień 1 godzinę temu, PacjętSrebrzyska napisał: Ale twój ojciec nie jest wyznacznikiem innych ojców ani matek więc dlaczego on ma mówić dobrze o matce jeśli być może była zła? Zmarly nie staje się świętym dlatego że zmarł więc to frazesy. O zmarłych nie powinno się źle mówić nie dlatego, że oni się stali święci, ale dlatego, że oni już nie mogą się bronić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 170 Napisano 14 Kwiecień Ostatnio wrzucał jakis obiad i chyba miał czysty talerz… je ne sais pas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1643 Napisano 14 Kwiecień (edytowany) Jeśli Leżak spuszcza wodę w klopie raz na tydzień żeby zaoszczędzić, to nie wiem skąd to zaskoczenie, że talerzy nie zmywa. Edytowano 14 Kwiecień przez Żaba Monìka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 170 Napisano 14 Kwiecień Ten obiad o dziwo nie był jakis zasyfialy. Tylko stol jakis dziwny lezak kiepujesz na stol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 31 Napisano 14 Kwiecień (edytowany) 5 godzin temu, coprobo napisał: to jest ten sam talerz i jest na nim nadal plama po sosie z tego klopsa Przeciez to było oczywiste że nie zmywa. Jak nawet gufna w kiblu nie spuszcza bo oszczedza na wodzie to czemu miałby myć naczynia? Kaman! Edytowano 14 Kwiecień przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 268 Napisano 14 Kwiecień 8 minut temu, Lubię banany napisał: Przeciez to było oczywiste że nie zmywa. Jak nawet gufna w kiblu nie spuszcza bo oszczedza na wodzie to czemu miałby myć naczynia? Kaman! To w takim razie z czego są te zlewki do spłukiwania kibla skoro myje raz w tygodniu? Bo niby cały tydzień zbiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 31 Napisano 14 Kwiecień 5 minut temu, Caryca łabędzica napisał: To w takim razie z czego są te zlewki do spłukiwania kibla skoro myje raz w tygodniu? Bo niby cały tydzień zbiera. A ja wiem, może deszczówkę zbiera? Jego zapytaj.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 385 Napisano 15 Kwiecień (edytowany) 22 godziny temu, choroszcz wzywa napisał: ostatnio pisał, że idzie "w końcu" umyć sztuczną pochwe, bo od tygodnia zalega w niej sperma to jest brudas nieskończony jestem pewna, że on myje się tylko wtedy kiedy gdzieś wychodzi, włącznie z włosami czy zębami czyli w jego przypadku raz na dwa tygodnie średnio wyjątkowo obrzydliwe, nawet jak dla mnie. Edytowano 15 Kwiecień przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 385 Napisano 15 Kwiecień (edytowany) 23 godziny temu, Daniel86 napisał: Ja akurat zmywam codziennie, a rzeczy prawie zawsze od razu ja odkładam na miejsce właśnie po to, żeby mieć mniej sprzątania i/lub szukania. No i tak powinno być. U każdego. Edytowano 15 Kwiecień przez kris888 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 385 Napisano 17 Kwiecień co do jedzenia, to właśnie sobie zajadam twaróg ze szczypiorkiem i rzodkiewką, do tego ciemny pełnoziarnisty chleb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efajel 5 Napisano piątek o 06:28 tak bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 385 Napisano niedziela o 13:44 świąteczne śniadanko - sałatka jarzynowa i biała, gotowana kiełbasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 385 Napisano wtorek o 17:20 tematy lecą, a ten się trzyma nadal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach