Lubię banany 21 Napisano poniedziałek o 21:21 5 minut temu, Caryca łabędzica napisał: To w takim razie z czego są te zlewki do spłukiwania kibla skoro myje raz w tygodniu? Bo niby cały tydzień zbiera. A ja wiem, może deszczówkę zbiera? Jego zapytaj.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 362 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 22 godziny temu, choroszcz wzywa napisał: ostatnio pisał, że idzie "w końcu" umyć sztuczną pochwe, bo od tygodnia zalega w niej sperma to jest brudas nieskończony jestem pewna, że on myje się tylko wtedy kiedy gdzieś wychodzi, włącznie z włosami czy zębami czyli w jego przypadku raz na dwa tygodnie średnio wyjątkowo obrzydliwe, nawet jak dla mnie. Edytowano 14 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 362 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 23 godziny temu, Daniel86 napisał: Ja akurat zmywam codziennie, a rzeczy prawie zawsze od razu ja odkładam na miejsce właśnie po to, żeby mieć mniej sprzątania i/lub szukania. No i tak powinno być. U każdego. Edytowano 11 godzin temu przez kris888 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach