KRAKUS 84 1 Napisano 9 godzin temu (edytowany) bo mi tak sobie... "walczę" z depresją i jej następstwami... Edytowano 9 godzin temu przez KRAKUS 84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 361 Napisano 9 godzin temu a u mnie fajnie, kanapki zajadam sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRAKUS 84 1 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: a u mnie fajnie, kanapki zajadam sobie. ja już zjadłem... nawet dobre były, z pasztetową i pomidorami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 361 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KRAKUS 84 napisał: ja już zjadłem... nawet dobre były, z pasztetową i pomidorami heh to samo jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 8 godzin temu Beznadziejnie bo nic dziś nie zrobiłam I jestem do tyłu. Prądu nie miałam a gdy wydawało się że już jest ok to znów go nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 8 godzin temu ja spie tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 26 Napisano 5 godzin temu Dobrze, bo ja dzisiaj byłem u fryzjera i w sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 5 godzin temu Chójowo ale dzieki ze pytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 5 godzin temu Sadziłam bratki, zakupy, dentysta i teraz relaks z maseczką Ziaja na twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, Onaaaa napisał: Beznadziejnie bo nic dziś nie zrobiłam I jestem do tyłu. Prądu nie miałam a gdy wydawało się że już jest ok to znów go nie ma. To trzeba do promyczka sie przemieścić, u niego jest prund, wszystkie diody poodpalane na raz Edytowano 5 godzin temu przez przelot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 5 godzin temu Bigos jadłam, deszczyk pada, mam trochę problemy z agresją, tzn myślę że trzeba nad tym popracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 5 godzin temu Aby do końca tygodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, przelot napisał: To trzeba do promyczka sie przemieścić, u niego jest prund, wszystkie diody poodpalane na raz U mnie też już jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1603 Napisano 5 godzin temu Spokojnie, od dzisiaj mam wolne do wtorku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach