KRAKUS 84 1 Napisano 19 godzin temu (edytowany) bo mi tak sobie... "walczę" z depresją i jej następstwami... Edytowano 19 godzin temu przez KRAKUS 84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 362 Napisano 19 godzin temu a u mnie fajnie, kanapki zajadam sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRAKUS 84 1 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: a u mnie fajnie, kanapki zajadam sobie. ja już zjadłem... nawet dobre były, z pasztetową i pomidorami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 362 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, KRAKUS 84 napisał: ja już zjadłem... nawet dobre były, z pasztetową i pomidorami heh to samo jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 19 godzin temu Beznadziejnie bo nic dziś nie zrobiłam I jestem do tyłu. Prądu nie miałam a gdy wydawało się że już jest ok to znów go nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 19 godzin temu ja spie tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 26 Napisano 16 godzin temu Dobrze, bo ja dzisiaj byłem u fryzjera i w sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 16 godzin temu Chójowo ale dzieki ze pytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 16 godzin temu Sadziłam bratki, zakupy, dentysta i teraz relaks z maseczką Ziaja na twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, Onaaaa napisał: Beznadziejnie bo nic dziś nie zrobiłam I jestem do tyłu. Prądu nie miałam a gdy wydawało się że już jest ok to znów go nie ma. To trzeba do promyczka sie przemieścić, u niego jest prund, wszystkie diody poodpalane na raz Edytowano 16 godzin temu przez przelot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 16 godzin temu Bigos jadłam, deszczyk pada, mam trochę problemy z agresją, tzn myślę że trzeba nad tym popracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 16 godzin temu Aby do końca tygodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 16 godzin temu 15 minut temu, przelot napisał: To trzeba do promyczka sie przemieścić, u niego jest prund, wszystkie diody poodpalane na raz U mnie też już jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1603 Napisano 16 godzin temu Spokojnie, od dzisiaj mam wolne do wtorku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach