Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mideri

Jakim cudem osoby, które pracują zawodowo, są jeszcze w stanie robić cokolwiek po pracy?

Polecane posty

Na przykład:

robienie zakupów

mycie zębów

robienie prania

robienie kanapek

Praca przez 8 godzin 5 razy w tygodniu - związane z tym napięcie, wysiłek, stres, użeranie się z szefem, współpracownikami, klientami, znoszenie presji z każdej strony - to wszystko wysysa z człowieka już wszystkie siły życiowe

Jakim cudem osoby pracujące są w stanie po pracy mieć siłę, żeby chociaż podnieść rękę i nacisnąć przycisk na pilocie od telewizora?

Edytowano przez mideri
  • Haha 1

Przecież pracujesz zawodowo i wszystkie te czynności wykonujesz mimo wszystko, więc powinieneś wiedzieć że takie mało angażujące czynności da się zrobić. Ale zgodzę się, że po pracy nie specjalnie ma się ochotę na jakieś dodatkowe obowiązki typu gotowanie obiadu od podstaw , sprzątanie itd. Nie ma przymusu szczególnie kiedy mieszka się samemu.

1 minutę temu, PacjętSrebrzyska napisał:

Niektórzy jeszcze muszą się użerać z dziećmi. Szanuje ich układy nerwowe.

nikt im nie kazał mieć dzieci, czy jak zrobie bardzo dużą kupę i zapcham nią kibel po czym go przetkam butelką po koli to będziesz mnie szanować? 

1 minutę temu, coprobo napisał:

nikt im nie kazał mieć dzieci, czy jak zrobie bardzo dużą kupę i zapcham nią kibel po czym go przetkam butelką po koli to będziesz mnie szanować? 

Gdybyś jeszcze mnie rozśmieszył to bym cię szanowała ale brak zrozumienia tekstu czytanego i suchary. No niestety. 

Przed chwilą, PacjętSrebrzyska napisał:

brak zrozumienia tekstu czytanego 

przez to oblałem egzamin w gimnazjum. 

Bardzo mnie to nie obchodzi.

po prostu podziwiam cię za twoją wiedzę z zakresu języka i chciałem zwrócić uwagę że nie jestem na twoim poziomie dyskusyjnym wiec nie musisz się denerwowac i od rauz mi wytykac moich imperfekcji. 

2 minuty temu, coprobo napisał:

po prostu podziwiam cię za twoją wiedzę z zakresu języka i chciałem zwrócić uwagę że nie jestem na twoim poziomie dyskusyjnym wiec nie musisz się denerwowac i od rauz mi wytykac moich imperfekcji. 

Jesteś mi obojętny niczym snieg. Nie przejmuj się zatem niczym. Fajny pies. Serio.

Jesteś mi obojętny niczym snieg. Nie przejmuj się zatem niczym. Fajny pies. Serio.

szkoda że nigdy nie będzie mi dane osiagnąć poziomu intelektualnego na którym można ignorować śnieg. 

38 minut temu, mideri napisał:

Na przykład:

robienie zakupów

mycie zębów

robienie prania

robienie kanapek

Praca przez 8 godzin 5 razy w tygodniu - związane z tym napięcie, wysiłek, stres, użeranie się z szefem, współpracownikami, klientami, znoszenie presji z każdej strony - to wszystko wysysa z człowieka już wszystkie siły życiowe

Jakim cudem osoby pracujące są w stanie po pracy mieć siłę, żeby chociaż podnieść rękę i nacisnąć przycisk na pilocie od telewizora?

Radze zmienic miejsce pracy.

1 minutę temu, coprobo napisał:

szkoda że nigdy nie będzie mi dane osiagnąć poziomu intelektualnego na którym można ignorować śnieg. 

Wystarczyło się uczyć było na polskim. 

Wystarczyło się uczyć było na polskim. 

I ksiazki czytac. 

ale mnie głowa zaczyna boleć jak coś czytam 

3 minuty temu, coprobo napisał:

ale mnie głowa zaczyna boleć jak coś czytam 

Rozumiem jednakże guwno mnie to obchodzi. Chyba że mi zapłacisz to wówczas mogę się pobawić w twojego terapeutę od trosk.

Rozumiem jednakże guwno mnie to obchodzi. Chyba że mi zapłacisz to wówczas mogę się pobawić w twojego terapeutę od trosk.

nie stać mnie bo jestem biedakiem 

2 godziny temu, mideri napisał:

mycie zębów

rzeczywiście bardzo ciężkie czynność dwa razy dziennie po 3 minuty ahahaha

nie każdy robi 8 godzin. Niektórzy na pół etatu pracują.

A tak serio, idź się zbadaj. Zdrowy człowiek ma na ogół jeszcze siłę po 8 godzinach pracy.

42 minuty temu, kris888 napisał:

rzeczywiście bardzo ciężkie czynność dwa razy dziennie po 3 minuty ahahaha

nie każdy robi 8 godzin. Niektórzy na pół etatu pracują.

A tak serio, idź się zbadaj. Zdrowy człowiek ma na ogół jeszcze siłę po 8 godzinach pracy.

No serio ja przez ostatnie kilka miesięcy czuję się jakbym był non stop chory

4 godziny temu, mideri napisał:

Na przykład:

robienie zakupów

mycie zębów

robienie prania

robienie kanapek

Nie wiem mi od pracy np strasznie spada libido 

To wszystko chyba zależy przede wszystkim od wcześniej dokonanych wyborów. Na przykład ja jak wybrałam interesujący mnie kierunek studiów dzienną kosmetologię i fajną pracę dorywczo jako hostessa w salonie kosmetycznym, to ja po powrocie z pracy mam jeszcze siłę i chęć na przykład uczyć się nawet do jutrzejszego kolokwium :classic_smile:

Pozdrawiam,

Anka

:classic_smile:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować