coprobo 12 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: jak można gimnazjum nie zdać xD ja się op... w tej szkole, a i tak średnią 4,3 miałem na koniec. ja nie mogłem z polskiego zdać, do tej pory głowa mnie boli jak próbuję oglądać wiadomości na tvpinfo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, coprobo napisał: nie zdałem w trzeciej gimnazjum kilka razy więc mnie nie przyjma Jakieś proste czynności typu sprzątanie toalet możesz wykonywać, a nie w głowie ci renta nierobie. Psychiatra od razu pozna że symulujesz hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, coprobo napisał: z nożem i butelką pełną benzyny Rozmawialiśmy już o tym i ty się nie nadajesz do takich akcji bo nie masz jaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 12 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Jakieś proste czynności typu sprzątanie toalet możesz wykonywać, a nie w głowie ci renta nierobie. Psychiatra od razu pozna że symulujesz hehe jesteś tak nudną popierdółką że aż nie wiadomo co na te twoje kocopoły odpisywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 12 Napisano 10 godzin temu że libedowi chce się z takim smutnym gvwienkiem użerac to podziwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, coprobo napisał: że libedowi chce się z takim smutnym gvwienkiem użerac to podziwiam Chciałby być taki jak ja bo nawet sparodiował mój flagowiec i gdzie on pójdzie nie oszukujmy się. 5 minut temu, coprobo napisał: jesteś tak nudną popierdółką że aż nie wiadomo co na te twoje kocopoły odpisywać A co masz powiedzieć skoro moje pociski są niezwykle celne, bo ja cię znam jak własną kieszeń i co za tym idzie twoje słabe punkty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Chciałby być taki jak ja bo nawet sparodiował mój flagowiec i gdzie on pójdzie nie oszukujmy się. A co masz powiedzieć skoro moje pociski są niezwykle celne, bo ja cię znam jak własną kieszeń i co za tym idzie twoje słabe punkty. pierrdolisz po prostu albo brednie albo zamulasz jakbyś za dużo majeranku wypalił co dostałeś od sebixa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, coprobo napisał: pierrdolisz po prostu albo brednie albo zamulasz jakbyś za dużo majeranku wypalił co dostałeś od sebixa. Jaki stopień niepełnosprawności posiadasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Jaki stopień niepełnosprawności posiadasz? w grupie krwii mam smak czekoladowy wpisany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach