Bodnarajca 3 Napisano 10 godzin temu Mam biznes dla ciebie, będziesz sprzedawać wodę po kąpieli w słoikach dla simpòw Tak jak ta Belle Delphine osiągnęła szczyt popularności w 2019 roku, kiedy to zaczęła sprzedawać słoiki zawierające swoją wodę po kąpieli. Kwestię poruszali praktycznie wszyscy, lecz mało kto przyznawał się do dokonania zakupu. Teraz dowiedzieliśmy się, że kobieta mogła zarobić na akcji ponad 90 tysięcy dolarów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Bodnarajca napisał: tysięcy To by była robota dla Dumbo, klaudiusz to na dzień dzisiejszy jakieś homo-niewiadomo co. Edytowano 10 godzin temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 3 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Lubię banany napisał: To by była robota dla Dumbo, klaudiusz to na dzień dzisiejszy jakieś homo-niewiadomo co. Tak latają sprzedała słoiki kupowali jak ciepłe bułeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 10 godzin temu Klaudiusz to chyba wyglada jak zwyczajna karyna kolo 30 a nie szczupla hotka ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 3 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamKlaudiusz napisał: Klaudiusz to chyba wyglada jak zwyczajna karyna kolo 30 a nie szczupla hotka ;/ Kupiłbyś za 10 euro taki słoik. Klaudia wykąpie , pozniej tą j wodę w słoiku sprzedała tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 10 godzin temu Moze tydzien temu tak, gdy ja jeszcze kochalem bym sie.skusil,.bo teraz juz jej nie kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 3 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, KochamKlaudiusz napisał: Moze tydzien temu tak, gdy ja jeszcze kochalem bym sie.skusil,.bo teraz juz jej nie kocham Wypił wodę po kąpieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 10 godzin temu Ona mi nie sprzeda bo mnie nienawidzi, ale pewnie bym sie nią oblal a potem odczuwal ekstaze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 10 godzin temu Polalbym sobie na glowe i mm moja klaudia tak cie kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 3 Napisano 9 godzin temu O ja, Jednak jest możliwe tak wykopu było dużo? Chce procent z tego ona jest milionerką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach