RC + 188 Napisano 19 Kwiecień (edytowany) Tak się ciasto nazywa koleżanka Ukrainka podarowała mi spory kawał... nawet spoko. PS. Prawosławni w tym roku obchodzą Święta tak jak i my. Edytowano 19 Kwiecień przez RC + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NуxN1ght 3 Napisano 19 Kwiecień 5 minut temu, RC + napisał: Tak się ciasto nazywa koleżanka Ukrainka podarowała mi spory kawał... nawet spoko. PS. Prawosławni w tym roku obchodzą Święta tak jak i my. SMACZNEGO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 337 Napisano 19 Kwiecień 7 minut temu, RC + napisał: Tak się ciasto nazywa koleżanka Ukrainka podarowała mi spory kawał... nawet spoko. PS. Prawosławni w tym roku obchodzą Święta tak jak i my. Na zdrowie i smacznej kawusi do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 188 Napisano 19 Kwiecień 4 minuty temu, NуxN1ght napisał: SMACZNEGO! 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Na zdrowie i smacznej kawusi do tego Spasiba bolszoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 337 Napisano 19 Kwiecień Nieproszeni kominiarze czyszczą przewody wentylacyjne i tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach