RC + 77 Napisano 19 Kwiecień (edytowany) Tak się ciasto nazywa koleżanka Ukrainka podarowała mi spory kawał... nawet spoko. PS. Prawosławni w tym roku obchodzą Święta tak jak i my. Edytowano 19 Kwiecień przez RC + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NуxN1ght 3 Napisano 19 Kwiecień 5 minut temu, RC + napisał: Tak się ciasto nazywa koleżanka Ukrainka podarowała mi spory kawał... nawet spoko. PS. Prawosławni w tym roku obchodzą Święta tak jak i my. SMACZNEGO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 169 Napisano 19 Kwiecień 7 minut temu, RC + napisał: Tak się ciasto nazywa koleżanka Ukrainka podarowała mi spory kawał... nawet spoko. PS. Prawosławni w tym roku obchodzą Święta tak jak i my. Na zdrowie i smacznej kawusi do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 77 Napisano 19 Kwiecień 4 minuty temu, NуxN1ght napisał: SMACZNEGO! 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Na zdrowie i smacznej kawusi do tego Spasiba bolszoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 19 Kwiecień Przeczytałam psiochę wielkanocna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 169 Napisano 19 Kwiecień Nieproszeni kominiarze czyszczą przewody wentylacyjne i tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach