świrmo6 103 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie powiem jak to zabrzmiało. po staropolsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, świrmo6 napisał: po staropolsku Staropolskim obyczajem Dużo szynki życzę z jajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 103 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Staropolskim obyczajem Dużo szynki życzę z jajem wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 71 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, świrmo6 napisał: po staropolsku Jak wstęp z 10 przykazań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 5 godzin temu Libed daj coś na zatkane zatoki, bo nos zaraz mi odpadnie od tych chusteczek. A ty wiesz wszystko szamanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 112 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, świrmo6 napisał: wzajemnie i nic nie szkodzi mozna mnie pomylic teraz nick libed ma klaudia do spolki z moonem Wierzę, dlatego wolę wypić kawę niż kafe z rana Lepiej wchodzi zdecydownie Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 71 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Libed daj coś na zatkane zatoki, bo nos zaraz mi odpadnie od tych chusteczek. A ty wiesz wszystko szamanie Mi dawno temu pomagało tylko płukanie irigasinem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 103 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Libed daj coś na zatkane zatoki, bo nos zaraz mi odpadnie od tych chusteczek. A ty wiesz wszystko szamanie nie wiem ale zapytaj crazy ona zna jakis spoecyfik na zatkane zatoki nie pamietam co to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 103 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jak wstęp z 10 przykazań. nie znam wstepu do 10 przykazan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 71 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, świrmo6 napisał: nie znam wstepu do 10 przykazan Jam jest Pan Bóg twój... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach