Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Emerabe

U mnie lezak tez wraca waga do normy, bo ostatnio regularnie plywam i bylem dwa razy na silowni

Polecane posty

Nie musze sie.martwic ze przytyje

Na razie swieta to mam przerwe ale pospie.dobrze swieta sie skoncza i znowu uderzam trenowac robic cialo

Fajne dziewczyny tam przychodza 😉

Troche duzo place bo £83 miesiecznie no ale.jak tam jestem to mam nielimitowany basen i saune i silownie

Dobrze ze za chate nienmusze nic placic wiec moge spac ile wlezie i odpoczywac ivtrenowac xD

No te grube brzuchy jak baba w ciazy to ja bym sie wstydzil, ja takiego nie mam, mi to jak jiz.to doopa rosnie i uda bo komputer i siedzenie ale w becol nie idzie

Ja.jak w sklepie czasem jestem i np 4 kobity w.kolejce i sprzedawczyni a ja z tylu to tez takie male xD

Ostatnio mnie mama mierzyla.i 185cm wyszlo wzrostu

Mam dlugie nogi xD

No mi imgbb tez usuwa jak raz stalem w samejckoszulce i erzucilem selfir ale nie mialem gaci na sobie to tez mi usuwalo mimo ze nie bylo widac ze nie mam gaci, dziwne co 

Ja ostatnio na wioslarzu trenowalem i lekko miesnia przybylo na rekach, ale.to malo, musze sie uzaleznic i regularnie wioslarz i plywanie.+ aeroby i sztanga, to szybko miesien zlapie i rzezba sie.zrobi

Nie musze placic.za godzine tylko mam nielimitowany dostep wiec luz jest, a nie ze czas goni 

1 minutę temu, Byłem w inpostu tak napisał:

Kto to sprawdza może ai 

Calkiem mozliwe, teraz to ai wszedzie.jeebane 

Tam koksy co regularnie.chodza co maja fsjne ciala.to oni codziennie o 6:30 co rano juz sa, ale mi sie nir chce wstawac o tej porze, dla mnie.to za wczesnie,.ja dopiero zazwyczaj 13 jem sniadanie dopiero 

Nom, tak najlepiej

Szkoda ze ja tskiego zycia nie mialem kiedys jak mialem 14 lat np ze silownie baseny spanie, ale wtedy czlowiek chodzil do tdj jeebanej szkoly, dobrzr ze to przeszlosc i nie mjsze nigdzie wstawac

Ja czekam jak sie swieta skonczaz wyspie sie porzadnie j wracam na plywalnie.i silownie

Kupilem rejawiczki do podnoszenia ciezarow i wczoraj je testowalem, mozna zaczac hardkorowe treningi na wioslarzu niedlugo 😉

Fajna tam trenerka jest od treningow silowych, chyba jej wpadlem w oko i pewnie pokazalaby mi pare sztuczek, niezle.ma tatuaze na nogach xD

Fajnue musi byc jak cie dosiada szczupla.laseczka w mini i zakolanowkach ti musi byc cos.pieknegi xD

No racja, ale taka.kruszynka ma z 20 lata albo 25 a wyglada na 14 i zaraz bedzie ze peedofil 

Nom pewnie.tak, najgorze sa takie.co maja duze stopki jesscze, tak 38+ rozmiar to juz za duzo jak dla mnie, a kajaki 41 u baby to juz przegryw

Ostatnio taka widzialem jak wracalem do domu i juz skrecam zeby isc do drzwi a tu idzie taka.drobna zlotowlosa bejbe byla przecudna masakra, taka zeby ja porwac do siebie na noc poprzytulac ahh cos pieknego, jaka.miala.figure 

A ja wracam z plywalni caly swiezy i umyty wypachniony  przygotowany na noc z ukochana i przytulanie, ale niestety

Kolejna samotna noc

Pasujecie chłopaki do siebie. Jeden pozyskał mieszkanie po matce i żywność z Kościoła, Sernik będzie zarabiał (wiadomo jak) i w ten sposób upieczecie dwie pieczenie przy jednym ogniu. Nic ino brać się za siebie i wspólna przyszłość zapowiada się kolorowo 😆

Ja mam dwa domy w anglii gdzie moge spac i mam wygodne lozku i czysta posciel i w domu tez czysto,.tylki samicy.do przytulania sie brakuje i smutno, mam tylko misia pluszowego 

Nikogo innego tu nienma.niestetu, wszyscy seeksy uprawiaja.albo telewizje.ogladaja.przykre

Ja nje mam z.kim popisac i mi smutno

10 minut temu, Emerabe napisał:

Nikogo innego tu nienma.niestetu, wszyscy seeksy uprawiaja.albo telewizje.ogladaja.przykre

Ja nje mam z.kim popisac i mi smutno

Nie łam się, to masz jak salowa, ale ty przynajmniej nie udajesz zaaajeeebistego życia i seksów 🤣🤣🤣

• Haha 1

też bigosu nie jadłem w święta - tylko sałatkę jarzynową.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować