Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Emerabe

Dlaczego mam takiego pecha wejść w bliższa relacje z kimkolwiek?

Polecane posty

Jak mnie jakaś kobita chciała bliżej, albo mi się któraś podoba, to nigdy z tym nie wychodzi
Kobita co mi się podoba, to za jakiś czas jest już z innym gościem albo ciąża, a ja ciągle samotnosc. Mam problemy kogokolwiek poznać do bliższej relacji.

Mam 30 lat a ja nigdy z nikim nie spałem, całe życie śpię z misiem pluszowym. Nie wiem w czym tkwi kłopot :(

Nie wiem
W sumie to fajnym doopom się zawsze podobałem kiedyś, ale co z tego jak za chwilę miały innego i ciaza z nim, a ja mam dość sypiania samotnie, chciałbym się położyć obok ukochanej i przytulic i zasnąć, czemu to takie ciężkie dla mnie

• Sad 1

To przeróbki wrzucają

Ja teraz na siłownię i basen chodzę to po każdej sesji inaczej wyglądam xD
Jeszcze czekam jak się ociepli i znowu będę pływał na outdoor

A inni w tym samym czasie będą robili dzieci swoim ukochanym albo seksy :(

Nudni jesteście juz z tym wszystkim. Po chùj na innych patrzeć i szukać tam sposobu na własne życie? Naiwność.

No bo jak pisałem sobie z dziewczyną przez neta i było fajnie a nagle się kontakt kończy bo coś tam a za chwilę się okazuje że ma innego i dziecko z nim a ja ciągle płacze z samotności to jest kicha

W Polsce to ja nawet kolegów i koleżanek nie mam nikogo

W Anglii to chociaż mam kolegów Anglików dobrze że angielski umiem to się.dogadujemy

W Polsce mnie wszyscy olali, bo stwierdzili że oszalałem po wizycie u psychiatry w klasie maturalnej i nikogo ta m nie mam

Mi się polepszyło w głowie ale jeśli chodzi o relacje to lipa, dobrze że chodziłem całe życie do szkół jezykoeych i uczyłem się angielskiego, więc zamiast iść na studia wyjechałem do Anglii i tutaj poznałem nowych ludzi

Ale z dziewczynami i tak mam lipa, ostatni raz umówiłem się z dziewczyną jak miałem 18 lat, i tak nic z tego nie wyszło,.już się potem nie spotkaliśmy

Codziennie męczy mnie że śpię samotnie, a nie widzę żeby to się miało zmienić w przyszłości, że nagle pójdę z kimś spać, i to mnie dobija

Poszedłbym sobie z fajna dziewczyna do łóżka i się przytulil

Przed chwilą, Emerabe napisał:

Mi się polepszyło w głowie ale jeśli chodzi o relacje to lipa, dobrze że chodziłem całe życie do szkół jezykoeych i uczyłem się angielskiego, więc zamiast iść na studia wyjechałem do Anglii i tutaj poznałem nowych ludzi

Ale z dziewczynami i tak mam lipa, ostatni raz umówiłem się z dziewczyną jak miałem 18 lat, i tak nic z tego nie wyszło,.już się potem nie spotkaliśmy

I po co od tym pieprzysz i robisz z siebie męczennika? Myslisz ze życie z baba to raj dla wybrańców? Baby możesz mieć ale musiałbyś chcieć a twoja podświadomość wcale tego nie chce w życiu. Sabotujesz samego siebie i stąd ta sraka.

No tak chcialbym pójść spać a obok leży ukochaną i się.przytulamh do siebie i zasypiamy razem to musi być raj na Ziemi wtedy

No nudno, chyba sobie konto na GG założę albo gdzieś gdzie siedzą lachony z wielkiej Brytanii i sobie popisze z jakimś bo ta samotnosc mnie wykańcza, a z Polski już żadna nie chce że mną pisać nawet

Później jak będę na laptopie to sobie obczaje jakąś stronkę gdzie siedzą lachony i można popisać sobie, może jakąś miła i fajna e-przyjsciolka mi się trafi, oby xD
Trzeba szukać ;D

Miłego dnia BabkaBoza xD

Ja nie chcę seeksu, chciałbym po prostu przyjaciółke z którą mogę pogadać albo się przytulić a nie seeksy xD

No pa xD

Obwiniam się o Katiuszke ciągle, że po mnie przyjechała, mieliśmy razem się fajnie bawić i pięknie ładnie a skończyło się na łzach a ona podobno w ciąży z innym a ja ciągle samotny

zamiast sie spotkac z katiuszka to ja wyladowalem w szpitalu ze zlamanym nadgarstkiem i mam okropna blizne po szwach :( 

juz do konca zycia ta blizne bede mial, a mialo byc pieknie i ladnie a wyszla sraka a katiusza w ciazy z innym i ojszczala mnie, a mialo byc pieknie i ladnie i super milosc... :/ 

2 godziny temu, Emerabe napisał:

Ja nie chcę seeksu, chciałbym po prostu przyjaciółke z którą mogę pogadać albo się przytulić a nie seeksy xD

No pa xD

Masz za małą pasztetową xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować