Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Ciekawe czy szasta kasą czy będzie mnie prześladować xD ewentualnie zablokuje go.

Edytowano przez NyxN1ght

2 minuty temu, NyxN1ght napisał:

Nie można oddać.

to chuuujowo, tam pewnie baby masowo wyciągają hajs na facetach albo faceci udajacy baby

niefajnie jak facety osaczaja babe a ona nie moze juz osaczyc swoimi mackami i robic im co chce tylko ma sie sluchac i czuc stlamszona ehhhhhh

Ja kiedys osaczylem kwikernes milosnymi mejlami ze sie czula.osaczona podobno, tsk mi kotarba pisal, a ja siedzialem w domu samotny i nie mialem z kim popisac i sie nudzilem 

ja ogolem bywalam stlamszona bedac polzywa i przyebana bo nie mozna byc autysta a ktos mysli ze jest cos prawdziwego a ja nie moge im powiedziec ssij albo zryj wlosy z benisa albo miec touretta przy nich wiec maja moja wersje ze zdechlymi rybimi oczami  bez zycia i im to starczy wlasciwie:(

Edytowano przez Dumb

Albo jeden do mnie, jak to możliwe że taka miła 27 latka nie ma faceta, a ja mowie że jestem wredna xD to wtedy dopiero się napalil, myślał że będę domina xD

Haha ja prdl, ale.teksty ida, a ja tam nje podrywam dziewczyn, bo jakby mnie chcialy to by same zagadaly, a jak nie chca to co bede im trul doope, ja sobie poplacze z.samotnosci w nocy i przytule sie do misia pluszowego 

ja pamietam jak mialam napad szalu ze stopami to chyba bylo uczuciowe ja myslalam ze ta druga osoba zrozumnie te emocje ale niestety nie

2 minuty temu, NyxN1ght napisał:

Albo jeden do mnie, jak to możliwe że taka miła 27 latka nie ma faceta, a ja mowie że jestem wredna xD to wtedy dopiero się napalil, myślał że będę domina xD

to na telefon gra ?

1 minutę temu, NyxN1ght napisał:

Rak umysłu.

Ja tez bym pospal ale nie jestem jakos spiacy teraz, bardziej czuue sie pobudzony fotka, ktora mi wyzlalas w outfit, wow.xD dzieki xD

2 minuty temu, Dumb napisał:

ja pamietam jak mialam napad szalu ze stopami to chyba bylo uczuciowe ja myslalam ze ta druga osoba zrozumnie te emocje ale niestety nie

Jaki napad szalu? 

A czemu glowa cie boli, moze.od.ekranu telefonu czy cos

Albo stres 

Ja bym cie uspokoil,.alw.zaraz znowu mi cos chamskiego napiszesz, dlatego musze uwazac na ciebie 😡😡😡😡

Przed chwilą, Emerabe napisał:

A duzo masz do nauki?

Ok 40 stron.

1 minutę temu, Emerabe napisał:

Jaki napad szalu? 

niewazne, to zbyt glupie bylo creepy i stopkarskie mogl sobie pomyslec ze jestem psycholem no trudno

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się