summer_song 61 Napisano 10 godzin temu (edytowany) pondro xD Edytowano 10 godzin temu przez summer_song Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 10 godzin temu gaja za toba placze pyta sie gdzie byczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 61 Napisano 9 godzin temu piosenka kojarzy sie z letnim wieczorem i beztroska xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 61 Napisano 9 godzin temu wyjeeeane xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 9 godzin temu I slusznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, summer_song napisał: wyjeeeane xD A ty co nie tankujesz w święta? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 8 godzin temu Klaudiusz jest byle kim wiec.i seeks z byle kim to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 24 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Emerabe napisał: Klaudiusz jest byle kim wiec.i seeks z byle kim to normalne Jak dla mnie to galerianka z aspergerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Jak dla mnie to galerianka z aspergerem Nom, i niewiadomo co w sobie miala i kogo, fuj w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 24 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Emerabe napisał: Nom, i niewiadomo co w sobie miala i kogo, fuj w ogole Jak galerianka to miała w sobie całą tablice mendelejewa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Jak galerianka to miała w sobie całą tablice mendelejewa xD Haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Ja prdl nie wiem co to za nowotwor ze tymi filmikami wrzucaja i piosenki i to ma byc jakas forma rozmowy, ja nigdy chyba w nic nie kliknalem Edytowano 7 godzin temu przez Emerabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 7 godzin temu Rozumiemy się bez słów hm xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
997 ten numer to kłopoty 14 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Emerabe napisał: Ja prdl nie wiem co to za nowotwor ze tymi filmikami wrzucaja i piosenki i to ma byc jakas forma rozmowy, ja nigdy chyba w nic nie kliknalem Lepsze piosenki niż rozmowa z monotematycznym niedorozwojem o tym, że idzie popływać w bajorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 7 godzin temu Jak bede.chcial sobie posluchac muzyki to sobie odpale wieze i 6 glosnikow a nie jakies jutube jak bieda i tumany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 7 godzin temu "Dobra dziewczynka" powiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 7 godzin temu Ale bieda spadam z tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 7 godzin temu Poszedł? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 7 godzin temu O tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 7 godzin temu Do spania sraudiusz bo do pracy rano nie wstaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 7 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Emerabe napisał: Do spania sraudiusz bo do pracy rano nie wstaniesz Nie mogę bo moi kochani koledzy jeszcze nie idą, ale ty już idź, papa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Nie mogę bo moi kochani koledzy jeszcze nie idą, ale ty już idź, papa. Pojde kiedy bede.chcial, a nie kiedy ty mi powiesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Emerabe napisał: Pojde kiedy bede.chcial, a nie kiedy ty mi powiesz xD Gdybym chciała to byś poszedł, bo jesteś uległy, ale nie kręci mnie zabawa z tobą bo wolę dominujących panów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 7 godzin temu Koledzy kochsni ktorym robisz lodziki za darmo, bo po przyjacielsku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Gdybym chciała to byś poszedł, bo jesteś uległy, ale nie kręci mnie zabawa z tobą bo wolę dominujących panów xD Jedyne co bys mogla zrobic to sie zeesrac po wczorajszym sniadaniu wielkanocnym Edytowano 7 godzin temu przez Emerabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 17 Napisano 7 godzin temu Filip wez idz wymasuj wspollokatora bo go plecki bolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach