niemaszuprawnień 156 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, NyxN1ght napisał: Może to ty robisz a na innych zwalasz. Nie jestem tobą i Moonem. A Libeda i Krejzi lubię podszywaczko i łapaczko siurków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 99 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Emerabe napisał: Mi sie nie tlumacz, to elcia pisala On wie ze ja to pisalam bo był przy tym i to było w odpowiedzi na jego zapytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 156 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Emerabe napisał: Ja nie jestem zakochany w klaudiuszu Bylem, ale sie.odkochalem Szybko poszło. To było do przewidzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Szybko poszło. To było do przewidzenia Zle.mi dzialaja ze srunem na psychike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 101 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: O jak szybko dobiles do setki. xd Około tysiąca w rok. Dołożyłas do tego cegiełkę. Malowany oszczany zepsuty ukryty krzyk, to jest marka i prestiż. Edytowano 5 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu Jak mi klaudiusz pisze ze kocha sruna i to najfsjniejszy facet na srafe to niech spada do niego i zdyycha na raka, i nie truje mi doopy w ogole, ja sobie fajniejsza w realu poznam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 101 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Emerabe napisał: Jak mi klaudiusz pisze ze kocha sruna i to najfsjniejszy facet na srafe to niech spada do niego i zdyycha na raka, i nie truje mi doopy w ogole, ja sobie fajniejsza w realu poznam Nikogo nie poznasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu Lezak tez lubi w tylek podobno miec pakowanego tak jak ty, to wg elci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 101 Napisano 5 godzin temu Najpierw musisz lekarza poznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 5 godzin temu Już niedługo zostanie pewnie pacjentem zamkniętego oddziału, ale to na własne życzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nie jestem tobą i Moonem. A Libeda i Krejzi lubię podszywaczko i łapaczko siurków. Libed ujdzie, ale.ja krejzi tez lubie, bo ona ma.fajna energie, i moze czasami hejtuje innych, to dla.mnie jest spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Już niedługo zostane pewnie pacjentem zamkniętego oddziału, ale to na własne życzenie. Spoko, twoj tatus na pewno ci przywiezie czyste ubrania na zmiane i ksiazki do czytania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu Widze ze malowamy teraz do mnie te same teksty co pravik ze nikogo nie poznasz haha ciekawe za kogo sie.msci na mnie, bo pravik za katiuszke ciekawe za co ten przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 53 Napisano 5 godzin temu ej myślicie że warto wstać z wyra żeby zjeść hamburgera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 53 Napisano 5 godzin temu to wstanę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu Smacznego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 53 Napisano 5 godzin temu dzięki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu Oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 156 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Agent Benek napisał: to wstanę Ja też wstaje, bo mam loda truskawkowego w zamrażalniku.. Boli mnie gardło ale trudno, jest ochota to trzeba się jakoś zaspokoić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu Ja dzisiaj i wczoraj tyle zjadlem ze mi brzuch peknal prawie, teraz tylko woda jedynie i picie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 101 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Agent Benek napisał: ej myślicie że warto wstać z wyra żeby zjeść hamburgera ? Jednego? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 101 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Ja też wstaje, bo mam loda truskawkowego w zamrażalniku.. Boli mnie gardło ale trudno, jest ochota to trzeba się jakoś zaspokoić Od czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu Za duzo lodow.robila staremu i od tego pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 101 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Emerabe napisał: Widze ze malowamy teraz do mnie te same teksty co pravik ze nikogo nie poznasz haha ciekawe za kogo sie.msci na mnie, bo pravik za katiuszke ciekawe za co ten przypadek Za nikogo. Latasz mi chłopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
997 ten numer to kłopoty 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Emerabe napisał: Ja dzisiaj i wczoraj tyle zjadlem ze mi brzuch peknal prawie, teraz tylko woda jedynie i picie I po świętach, jutro ci anus będzie pękał, pedale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu To nie pisz.do mnie.i siennie.odzywaj i nie jestem chlopem, tylko szlachta ;D. Chlop to ty jestes do orania pola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 997 ten numer to kłopoty napisał: I po świętach, jutro ci anus będzie pękał, pedale. tobie na dworcy we wroclawiu jutro bedziesz sie madstawial za benzyne do swojego trabanta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 53 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Malowany napisał: Jednego? Nie. ale dużego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 101 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Agent Benek napisał: ale dużego Obraz mi się rozmazuje. Elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach