Emerabe 23 Napisano wtorek o 05:10 Przerzucilem sie na spodenki zeby siusiaka.nie bylo widac, ale na plywalni kobiety sie usmiechaja do mnie jak s kapielowkach jestem, bo widac siusiaka xD A moj kumpel geej mnie.widzial nago, to sie jaral moim siusiakiem, mowil ze mam big diick xD w szoku byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 82 Napisano wtorek o 05:11 Może im ciebie szkoda. Ja też sie usmiecham ze wspólczuciem gdy ktoś jest pokrzywdzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 05:12 Ja na pokrzywdzonego nie wygladam, zdrowy mlody samiec 185cm z podobno biig dick w majtach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 05:13 No nic, milego dnia ja uciekam narka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 05:15 Wracam do spania, bo dopiero 6:15am, dla mnie normalna pora na wyjscie z lozka to 13-15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 05:18 Nie przystoi uganiac sie za lachonami, a juz na pewno nje za takimi jak klaudiusz, co daje na prawo i lewo kolegom xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amfetaminowy książę 6 Napisano wtorek o 05:26 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 05:28 Troche nieaktualne.foto moje wrzuciles w avatat, frajerze z wroclawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1643 Napisano wtorek o 06:04 Tutaj się takich obcislychy nie nosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1084 Napisano wtorek o 06:06 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Tutaj się takich obcislychy nie nosi. Geje podobno noszą wszędzie na świecie obcisłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 07:58 Ja nie jestem gejem, ale.do basenu obcisle mialem, a srun i sraudiusz znowu wyklikali temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierbattista Pizzabella 1 Napisano wtorek o 08:01 2 minuty temu, Emerabe napisał: Ja nie jestem gejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 08:02 Na dobra mete nje robilem tego nigdy ani z kobieta ani z facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1643 Napisano wtorek o 08:54 55 minut temu, Emerabe napisał: Ja nie jestem gejem, ale.do basenu obcisle mialem, a srun i sraudiusz znowu wyklikali temat Normalne gacie se kup, bo tutaj sie z takich smieja, a jesli sa jakies dzieci na tym basenie to ludzie beda uwazac to za niesmaczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 08:55 Nie ma.dzieci, a mam.dwie pary spodenek i takie nosze, bo jak mialem obcisle kapielowki to bylo widac siusiaka, i sie do mnie mloda rstowniczka ciagle usmiechala Zreszta jeden blond koks z umiesnionym calym cialem w obcislych kapielowkach chodzi po plywalni i jest dobrze Ja tez moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierbattista Pizzabella 1 Napisano wtorek o 08:58 30-letni dziadu używa określeń w rodzaju "siusiaczek", dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano wtorek o 08:59 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Normalne gacie se kup, bo tutaj sie z takich smieja, a jesli sa jakies dzieci na tym basenie to ludzie beda uwazac to za niesmaczne. jesteś homofobem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 161 Napisano wtorek o 09:01 2 godziny temu, Pokraka napisał: Geje podobno noszą wszędzie na świecie obcisłe I po gaciach można rozpoznać geja na basenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1643 Napisano wtorek o 09:02 2 minuty temu, coprobo napisał: jesteś homofobem? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 19 Napisano wtorek o 09:19 23 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Normalne gacie se kup, bo tutaj sie z takich smieja, a jesli sa jakies dzieci na tym basenie to ludzie beda uwazac to za niesmaczne. ALE KOBIETA TO JUŻ MOŻE ŁAZIĆ Z DOOPĄ NA WIERZCHU W STRINGACH ALBO Z MAJTAMI WBIJAJĄCYMI SIĘ W PICZ, CZYLI Z TZW. CAMEL TOE, CO? CO TO ZA PODWÓJNE STANDARDY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano wtorek o 09:29 26 minut temu, Żaba Monìka napisał: Nie. to dlaczego robis zhomofobiczne wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 09:49 Za duzo podszywow z libed i pokaz pena siusiaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach