𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 195 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Caryca łabędzica napisał: W tak doborowym towarzystwie nie wypada umierać. Nie mów hop, bo już nie takich kozaków widziałem i zeszli z drogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 7 godzin temu zresztą jaka dyskusja z munem jak on natywnie w cyrylicy pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 31 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Dumb napisał: No cóż, istoty do których wzdychacie tajemnicze Klaudiusze i ich nuzie nie są proste i nudne jak guwno pod względem duchowym umyslowym przyziemne jak papier toaletowy z obessranej dŭpy tak jak takie bice czy Widmoki, co tu więcej tłumaczyć, życie Bez wątpienia nie jesteś prosta i nudna. Chciałbym wiedzieć na jakich dopalaczach jedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Lubię banany napisał: Bez wątpienia nie jesteś prosta i nudna. Chciałbym wiedzieć na jakich dopalaczach jedziesz podczep sie pod cyca mamusi ktora woła cie na schabowe ok bo mi sie nie chce z toba gadac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 31 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Dumb napisał: podczep sie pod cyca mamusi ktora woła cie na schabowe ok bo mi sie nie chce z toba gadac Ty masz większe, czemu mam ssać mniejsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 170 Napisano 7 godzin temu U Klaudiusza w bydzi znów cie widział ktos sypał zielonymi mahoniowy gość! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 238 Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: A co jej właściwie jest,że nie wiadomo o czym ona mówi i o co jej chodzi ? Psychoza czy jaki uj Tutaj z połową to nie wiadomo o czym mówią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 170 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tutaj z połową to nie wiadomo o czym mówią Tylko Krzysiu klarowny i zrozumiały gdy prawi o ojcach w wannie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 238 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, przelot napisał: Tylko Krzysiu klarowny i zrozumiały gdy prawi o ojcach w wannie Nie tylko nawet tak z połowę to można zrozumieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 195 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, przelot napisał: Tylko Krzysiu klarowny i zrozumiały gdy prawi o ojcach w wannie Akurat ty, a nie ja . 28 minut temu, Onaaaa napisał: Tutaj z połową to nie wiadomo o czym mówią Nie da się nawet przy najlepszych chęciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach