Miałem loda tak 8 Napisano 3 godziny temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 3 godziny temu Nie chce mi się w to malowanie ale co zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 3 godziny temu Monitor da się zawiesić trzeba 2 haki skolowac albo vesa albo dużo gwoździ i może nie spadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 3 godziny temu Później komputer na pendrive ogarnąć jakiegoś linuxa z pogodą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 3 godziny temu Tak myślę głośno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 2 godziny temu To forum jest tak zjèbane ja dwa pokoje robię przedpokoju a on do mnie pokaz kuchnie Jak kuchnia nie jest mojej pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 122 Napisano 2 godziny temu znowu czubku prowadzisz dialog sam z sobą ty naprawde nie widzisz że potrzebujesz psychaitre ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach