Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Witam , proszę do pilne komentarze od dwóch lat mam chłopaka . Ale mam dylemat dowiedziałam się ze ma zdjęcia swoje ex na telefonie . Te zdjęcia są głównie nagie , są też filmy . Co sobie o tym myśleć ? Czy powinnam się martwić czy to typowe u mężczyzn , może traktuje to jako trofeum . Niedawno zakrył specjalnie dla mnie tatuaż który kiedyś zrobił wspólnie zbył była  . Może jednak mu na mnie zależy . Proszę pomocy . Jakieś pomysły ?

No ok ale z jakiego powodu to twoja rada tak? Ze mną jest wszytko okey poprosiła o radę co do faceta czy można w ogóle coś takiego waszym zdaniem wybaczyć 

1 minutę temu, łysy_z_grzywką napisał:

jak jest was więcej to tym bardziej do psychiatry bo schizofrenia to ciezka choroba

Ok nie będę twoich wypowiedzi brała pod uwagę ale mam nadzieję że dobrze się bawisz . I dzięki za jakąś odpowiedź . Chodź za bardzo się nie wysiliłeś 

6 minut temu, Moniś napisał:

No ok ale z jakiego powodu to twoja rada tak? Ze mną jest wszytko okey poprosiła o radę co do faceta czy można w ogóle coś takiego waszym zdaniem wybaczyć 

prosisz o pomoc to ci napsiałem gdzie masz jej szukac

Dziękuję bardzo jesteś wielki , wszystkim widz spiszesz podobne rzeczy i motyw psychiatrii się powtarza , więc szczerze wydaje mi się że to ty jej najbardziej potrzebujesz . skoro to twoja jedyna rozrywka w życiu odpisywanie o szukanie zwady 

1 minutę temu, Moniś napisał:

Dziękuję bardzo jesteś wielki , wszystkim widz spiszesz podobne rzeczy i motyw psychiatrii się powtarza , więc szczerze wydaje mi się że to ty jej najbardziej potrzebujesz . skoro to twoja jedyna rozrywka w życiu odpisywanie o szukanie zwady 

nie wszystkim tylko tym ktorzy potrzebuja to nie moja wina ze tyle zaburzonych ludzi tu pisza zamiast isc do specjalisty

Jak dobrze że się tu pojawiłeś   Co by oni wszyscy bez ciebie zrobili uzdrowicielu . I że masz czas na to by się tymi sprawami zająć 

Przed chwilą, Moniś napisał:

Jak dobrze że się tu pojawiłeś   Co by oni wszyscy bez ciebie zrobili uzdrowicielu . I że masz czas na to by się tymi sprawami zająć 

nie jestem uzdrowicielem, uzdrowiciel sprzedaje cudowne rzeczy a ja za darmo porad udzielam

To ja tobie też udzielam również idź do specjalisty .  

Ja mój dobroczyńco nie pytałam o to gdzie mam iść a a to co myśleć na ten temat .  Ale twoja wypowiedź mało rozwinięta zbywcza wręcz żaden z Ciebie doradca . Raczej przytykant 

Ja bym się nie przejmował. 
Sam miałem. Traktowałem to jako przeszłość, po prostu pozostałości po wcześniejszym związku. 

• Like 1

2 minuty temu, łysy_z_grzywką napisał:

a powiedz mi skad ty wiesz ze on ma jej nagie foty pokazał ci czy sama grzebałaś w telefonie ?

Wiesz z chęcią bym opowiedziała więcej ale coś czuję że nie masz pozytywnego podejścia i zamiaru porady . Nie jestem mężczyzną chciałam wiedzieć czy to typowe . I czy inne kobiety z czymś takim się zdarzały 

To ja tobie też udzielam również idź do specjalisty .  

Ja mój dobroczyńco nie pytałam o to gdzie mam iść a a to co myśleć na ten temat .  Ale twoja wypowiedź mało rozwinięta zbywcza wręcz żaden z Ciebie doradca . Raczej przytykant 

napisałaś na koncu wypowiedzi prosze o pomoc wiec ci pomoglem kierujac cie tam gdzie powinnas sie udac

Przed chwilą, Moniś napisał:

Wiesz z chęcią bym opowiedziała więcej ale coś czuję że nie masz pozytywnego podejścia i zamiaru porady . Nie jestem mężczyzną chciałam wiedzieć czy to typowe . I czy inne kobiety z czymś takim się zdarzały 

czyli sama grzebal;as wiec tylko ty do specjalisty bo jakby pokazał to i ty i on powinniście się udać do psychiatry

1 minutę temu, marekpoznan napisał:

Ja bym się nie przejmował. 
Sam miałem. Traktowałem to jako przeszłość, po prostu pozostałości po wcześniejszym związku. 

Rozumiem , dlatego właśnie pytam bo jestem jednak trochę zazdrosna ale też nie chce wszystkiego przekreślać i odrazu panikować 

najlepiej wstaw te filmiki to incele ocenią czy warto było trzymać i nie kasować czy jednak to musi byc milosc ze taka brzydka nadal trzyma 😄

Przed chwilą, łysy_z_grzywką napisał:

czyli sama grzebal;as wiec tylko ty do specjalisty bo jakby pokazał to i ty i on powinniście się udać do psychiatry

No właśnie nie , wyszło przypadkiem . Powtarzasz się jesteś nudny 

Wiesz, czasem są rzeczy, o których mężczyźni nie będą mówić swoim partnerkom. Tak po prostu. Pewne rzeczy lepiej jakby zostały na boku. Jakby chcial być z tą ex, to by był. Nie bez powodu jest z Tobą, a nie z nią. Im więcej będziesz o tym myśleć tym gorzej. Zazdrość jest normalna. Faceci mają swoje sekrety. Myślę, że kobiety podobnie.

5 minut temu, Moniś napisał:

No właśnie nie , wyszło przypadkiem . Powtarzasz się jesteś nudny 

jak może zdjęcie z telefonu wyjśc przypadkiem ?

przypadkiem zajrzałaś do cudzego telefonu w zdjęcia sprzed lat ?

Jeszcze raz powtarzam że nie sam mi pokazał niechcący że takie ma 

Jeszcze raz powtarzam że nie sam mi pokazał niechcący że takie ma 

niechcacy ci pokazal gole zdjecia bylej ?

no wiec on tez do psychiatry jak ci pokazal niechcacy 

ciekawe komu twoje pokazuje

Edytowano przez łysy_z_grzywką

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się