E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 130 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: To jajka chociaż possij Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nara. O odwrócisz się teraz. Mam pomysł na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 3 godziny temu czemu ty jestes takim patusem oblesnym taroty ci stawialim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudius Meridius Decidus 12 Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, Dumb napisał: czemu ty jestes takim patusem oblesnym taroty ci stawialim. I jaka przyszłość go czeka? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Klaudius Meridius Decidus napisał: I jaka przyszłość go czeka? XD a to juz pisałam: Cytat Moja karta Rada lub Rezultat dla użytkownika Leżak to Głupiec, co sie zgadza gdyz jest on głupi i musi taki być i nie ma innej opcji dla użytkownika Leżak niestety. Jedna z kart, Królowa Mieczy to karta wdowy (Leżak niedawno owdowiał po smierci madki). Koło Fortuny wskazuje na nieprzewidywalnosc losu Leżaka sterowanego przez uzytkowników forum Kafeteria huh. Giermek Pentakli wskazuje na to, ze Lezak to przydópas pełen entuzjazmu szukajacy drugiej memusi jak to Giermek. Królowa Pentakli wskazuje na osobe matczyna interesujaca sie sztuką wole troche gupio bo chat gpt jest taki bezduszny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 5 minut temu 3 godziny temu, Dumb napisał: czemu ty jestes takim patusem oblesnym taroty ci stawialim. Duży testosteronu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach