Dumb 30 Napisano 9 godzin temu Ryło Mentzena i Brauna mnie śledzą boje się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: A ja już od dawna nie mam marzeń. Ojej a czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 28 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Dumb napisał: Nom inaczej by się tu nie pisalo z Leżakami. Większość żywota swojego z nim spedziłaś. Winszuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dumb napisał: Ryło Mentzena i Brauna mnie śledzą boje się A leki wzielas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał: Większość żywota swojego z nim spedziłaś. Winszuje Etam bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 250 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Chill napisał: Libed wszystko wie, nawet to czego nie wie xD Dokładnie ale podobno on znał kiedyś jakiegos architekta i wie że ja nie mogę robić projektów domów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Stypiara i sernik tak napisał: A leki wzielas? Pomyliłam relanium z domestosem i pieni mi się z pyska zaraz wracam 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 28 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Stypiara i sernik tak napisał: Ojej a czemu Bo moja szkoła mówi brak oczekiwań , to brak rozczarowañ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 250 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Dumb napisał: Nom inaczej by się tu nie pisalo z Leżakami. A czemu nie? W czym on gorszy od innych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Dumb napisał: Pomyliłam relanium z domestosem i pieni mi się z pyska zaraz wracam To czemu nie przyjedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 250 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: Ojej a czemu 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: Bo moja szkoła mówi brak oczekiwań , to brak rozczarowañ. Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molinezja. 10 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Jak cała ja. Teraz rzadko dekoruje się potrawy w ten sposób. 4 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Nie bo jestem chamski w takich sytuacjach i sio na koniec kolejki. Tralalala jak nie to się wepchnę. 7 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Molinezja Kropczyńska Ul. Kafeteryjna 3/13 00-123 Polinezja Dolna Dokładnie, wystarczy ze miała dobre intencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dokładnie ale podobno on znał kiedyś jakiegos architekta i wie że ja nie mogę robić projektów domów A nie da się zrobić stronki na niej wrzucić swoich 100 projektów po 3000 szt i leżeć i pachnieć niech się klika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 28 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dokładnie ale podobno on znał kiedyś jakiegos architekta i wie że ja nie mogę robić projektów domów Porusz jakikolwiek temat, a się okaże że ma znajomego w tej branży, a chłop wydaje się opuszczać lokal mieszkalny tylko w przypadku konsultacji psychiatrycznych, to jakich on znajomych może mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 28 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A czemu nie? W czym on gorszy od innych? Przynajmniej nie skacze do gardła i jest spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 277 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: wie że ja nie mogę robić projektów domów 1 minutę temu, Molinezja. napisał: Dokładnie, wystarczy ze miała dobre intencje. No. Ten tego. Widać inteligencja nie jest warunkiem wykształcenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dokładnie. Na czym projektujesz masz ipada pro 13? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 250 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Stypiara i sernik tak napisał: A nie da się zrobić stronki na niej wrzucić swoich 100 projektów po 3000 szt i leżeć i pachnieć niech się klika? Da się ale mi nie zależy ma tym co inni myślą o mnie, zawsze tak miałam. Wystarczy mi kilka osób które ja lubię I oni pewnie mnie też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 28 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Oczywiście ty zawsze u mnie pierwszy w kolejce Znajomości zobowiązują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 169 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Dumb napisał: Ryło Mentzena i Brauna mnie śledzą boje się Wezwać policję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 9 godzin temu Ja znałem dziewczynę która projektowala profesjonalne plakaty i wszystko na laptopie gladzikiem masakra ale mimo wszystko zasuwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 250 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Porusz jakikolwiek temat, a się okaże że ma znajomego w tej branży, a chłop wydaje się opuszczać lokal mieszkalny tylko w przypadku konsultacji psychiatrycznych, to jakich on znajomych może mieć. Niech będzie i najmądrzejszy, ja mu źle nie życzę a nawet uważam że powien zostać politykiem i nawet zagłosuje na niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 597 Napisano 9 godzin temu 48 minut temu, Onaaaa napisał: Chcesz bym zwymiotowała? Ja tylko trochę mogę zjeść dla jasności - nie 2 po kolei na jedno posiedzenie stawiasz wiaderko i jak sięgniesz dna to stawiasz drugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 135 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Molinezja. napisał: Teraz rzadko dekoruje się potrawy w ten sposób. Zrobiłam to dzisiaj, bo ogórki zaczęły mi gnić zaczęłam kroić, kroić i tadaaaam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 597 Napisano 9 godzin temu 45 minut temu, afekafe napisał: Macie coś na ząb. gdzie mięso? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_areczek 11 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: Na czym projektujesz masz ipada pro 13? Ja mam xpoda Musk, dobry??? Jaja jak birety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 28 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Molinezja. napisał: Tralalala jak nie to się wepchnę. To przykleje ci na czoło gumę do żucia i powiem że byłem bezstresowo wychowywany już pomijając co można wepchnąć i gdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 135 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: gdzie mięso? Idź do drugiego tematu. Masz tam niespodziankę fotograficzną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, m_areczek napisał: Ja mam xpoda Musk, dobry??? Jaja jak birety... Ja mam model 2021 4850 dałem na promce z 5500 a teraz 13" oficjalne ceny po 7300 chyba na premierę masakra jakaś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 277 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Idź do drugiego tematu. Masz tam niespodziankę fotograficzną To nadal nie jest mięso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach