Stypiara i sernik tak 5 Napisano 9 godzin temu Ja to do analizy technicznej giełdzie kupiłem go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 597 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: A ja już od dawna nie mam marzeń. bo osiągnęłaś pełnię szczęścia, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Wezwać policję? policemeni w mojej głowie mówili że się tym zajmą Zawsze kusi żeby tym srolitykom dorysować wąsy i kûtasy niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 9 godzin temu No i ogólnie żeby mi wszystko chodziło dekadę a nie jak androida laptopa to praktycznie nie używam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 28 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Niech będzie i najmądrzejszy, ja mu źle nie życzę a nawet uważam że powien zostać politykiem i nawet zagłosuje na niego. Rzucić go na pożarcie do rekinów biznesu, to jak pozbycie się problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 9 godzin temu W ogóle neta nie używam praktycznie tylko z apki do apki na ipadzie plus to forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 250 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: bo osiągnęłaś pełnię szczęścia, prawda? Nie ale wiele razy byłam szczeliwa więc już wystarczy. Teraz kolej może na ciebie lub kogoś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie ale wiele razy byłam szczeliwa więc już wystarczy. Teraz kolej może na ciebie lub kogoś innego. W związku? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 597 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, Caryca łabędzica napisał: No. Ten tego. Widać inteligencja nie jest warunkiem wykształcenia. bo nie jest warunkiem jest upór/determinacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 277 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: bo nie jest warunkiem jest upór/determinacja Tak. Widzę to po latach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 36 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, WychodzeNaChwile napisał: ja nawet nie wiem czy mam, czasem pewnie mam Podaję przepis na poskromienie nutella-crave: po kolei 2 wiaderka po 3kg nutelli po skończeniu drugiego wiaderka nutella staje się produktem obojętnym emocjonalnie 600 g po 21 zł x 5 = 2 tygodnie budżetu lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 36 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Dumb napisał: policemeni w mojej głowie Często do ciebie mówią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Często do ciebie mówią? A ty wyjmujesz kija z pupy czasem czy cały czas się czaisz na lanie z obłędem w oku napięty do ataku;O bo mi właśnie wzywasz policję w głowie ijoijo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 36 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dumb napisał: A ty wyjmujesz kija z pupy czasem czy cały czas się czaisz na lanie z obłędem w oku napięty do ataku;O bo mi właśnie wzywasz policję w głowie ijoijo Z ciekawości pytam a i lubię z tobą konwersować jako osobą wielce kontrowersyjną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 250 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Stypiara i sernik tak napisał: W związku? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 597 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Lubię banany napisał: 600 g po 21 zł x 5 = 2 tygodnie budżetu lezaka to są 3kg wiaderka foodservice - cena się zgadza ale masz takie wiaderko na blacie to wygląda kozacko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Lubię banany napisał: Z ciekawości pytam a i lubię z tobą konwersować jako osobą wielce kontrowersyjną Jeśli dla ciebie bycie memłajaca maruda jest wielce kontrowersyjne to ok🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: to są 3kg wiaderka foodservice - cena się zgadza ale masz takie wiaderko na blacie to wygląda kozacko Ja zawsze wiadra 1kg kupuje bo taniej wychodzi teraz mam ser waniliowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 597 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Nie ale wiele razy byłam szczeliwa więc już wystarczy. Teraz kolej może na ciebie lub kogoś innego. to ja się obecnie czuję podobnie z tym że nie uważam, że już wystarczy ale nie widzę pola do rozwoju mojego szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Tak. Fajnie w sumie ciebie rozumiem ja bym chciał chociaż rok w poważnym z sexem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 8 godzin temu Też po takim roku już mógłbym se przegrywac do końca życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molinezja. 10 Napisano 8 godzin temu 24 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: To przykleje ci na czoło gumę do żucia i powiem że byłem bezstresowo wychowywany już pomijając co można wepchnąć i gdzie. Wow jestem pod wrażeniem, w jukonie się nauczyłeś przyklejać gumy na czoło, czy to jakiś narodowy obyczaj o którym nie wiem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 5 Napisano 8 godzin temu Rok pisania z anastazją był fajny jeszcze rok na żywo i mogę umierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 36 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Dumb napisał: Jeśli dla ciebie bycie memłajaca maruda jest wielce kontrowersyjne to ok🥴 Na pewno jest bardzo urocze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 36 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: Rok pisania z anastazją był fajny jeszcze rok na żywo i mogę umierać Jak ona ten rok wytrzymała to ja nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 277 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie widzę pola do rozwoju mojego szczęścia Za mało bywasz na kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 597 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Za mało bywasz na kafeterii. dzięki temu jakoś balansuję na krawędzi obłędu może kafe daje takie szczęście jak zdjęcie za ciasnych butów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 8 godzin temu mozna spytac kosmosu, mie to kolezanki, memusia i sis pytaja teraz o tarota ciagle zeby im czytac i powierzaja kartom swoj los huh fajna mam talie taka z kotełami oczywiscie, ciekawe co by wyszlo lezakowi w kartach az sie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 277 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Dumb napisał: mozna spytac kosmosu, mie to kolezanki, memusia i sis pytaja teraz o tarota ciagle zeby im czytac i powierzaja kartom swoj los huh fajna mam talie taka z kotełami oczywiscie, ciekawe co by wyszlo lezakowi w kartach az sie boje Co za durnota. Koniec świata bliski, dawajcie już tego papieża murzyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 597 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Dumb napisał: ciekawe co by wyszlo lezakowi w kartach az sie boje Oczywiście! Przygotujmy rozkład trzech kart Tarota dla osoby o imieniu Leżak. Oto przykładowe karty i ich interpretacja: **Karta przeszłości: As Kielichów Interpretacja: As Kielichów symbolizuje nowe początki w sferze emocjonalnej, miłości i relacji. W przeszłości Leżak mógł doświadczyć intensywnych uczuć lub nowego związku, który przyniósł radość i spełnienie. Może to również oznaczać, że Leżak miał okazję odkryć swoje pasje i zainteresowania, które wzbogaciły jego życie. **Karta teraźniejszości: Cesarz Interpretacja: Cesarz to karta władzy, stabilności i struktury. W teraźniejszości Leżak może czuć się pewnie i mieć kontrolę nad swoim życiem. Może to być czas, w którym podejmuje ważne decyzje i buduje solidne fundamenty dla swojej przyszłości. Karta ta sugeruje również, że Leżak może pełnić rolę lidera lub mentora w swoim otoczeniu. **Karta przyszłości: Gwiazda Interpretacja: Gwiazda to karta nadziei, inspiracji i uzdrowienia. W przyszłości Leżak może doświadczyć pozytywnych zmian i odnaleźć nowe cele, które będą go inspirować. To czas, w którym marzenia mogą stać się rzeczywistością, a Leżak będzie miał szansę na rozwój osobisty i duchowy. Karta ta zachęca do zachowania optymizmu i wiary w siebie. Mam nadzieję, że ta interpretacja jest interesująca i pomocna dla Leżaka! Jeśli masz dodatkowe pytania lub chciałbyś inny rozkład, daj mi znać! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach