Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dumb napisał: etam to by nie dała rady z typami sie bzykac Może czyta książkę w trakcie sernik daje radę za karnet spa uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu Samice mogą na psa typ jednak musialby oglądać typa heblujac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 131 Napisano 3 godziny temu Szkoda, ze nawet jesli Agent czy Bennie to weszli to zobaczyli jakies obrzydliwe posty leżaka i nawet nie wiedzą, że tak tu są często milo wspominani. Pewnie wchodzą i widzą jakiś temat obrzydliwy i myślą co za bagno i wychodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 58 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: Stylowka na nią Ona jest les a daje dopy typom za kasę i nazywa to czystym biznesem ale większość lesbijek się nie kórwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Agent Benek napisał: ale większość lesbijek się nie kórwi Ale lesbijki rozumiem też wolę samice i pochwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 131 Napisano 3 godziny temu Ale bym przutuliła chłopaków. Takie spotkanie po latach w Ciechocinku i piwo, którym byśmy się upili z Benniem, a Agent mocna głowa to by się patrzył jak na de^bili. Życie jest nobelon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu Wiadomo lepiej jak chce mi oblodzic jak elka albo się wypiac bo hetero ale gdy mi od razu losnie i nie znarnuje czasu to ok też wole pochwy żółwik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 21 Napisano 3 godziny temu 34 minuty temu, Poetka napisał: Ciekawe co teraz robi PEWNIE WALI SIĘ W DUUPALA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 58 Napisano 3 godziny temu chyba nie chcę wiedzieć co to pochwy żółwik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Agent Benek napisał: chyba nie chcę wiedzieć co to pochwy żółwik A MNIE TO WŁAŚNIE ZACIEKAWIŁO 2 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: Wiadomo lepiej jak chce mi oblodzic jak elka albo się wypiac bo hetero ale gdy mi od razu losnie i nie znarnuje czasu to ok też wole pochwy żółwik NAPISZ CO TO POCHWA ŻÓŁWIK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: Wiadomo lepiej jak chce mi oblodzic jak elka albo się wypiac bo hetero ale gdy mi od razu losnie i nie znarnuje czasu to ok też wole pochwy żółwik losnie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, TREVVO napisał: A MNIE TO WŁAŚNIE ZACIEKAWIŁO NAPISZ CO TO POCHWA ŻÓŁWIK Przecinek pomiędzy Mówi że pochwy to przybijamy pione lub żółwika taki gest dłoni pięść o pięść Lepiej jakby dała się wiadomo chociaż nudesy albo popatrzeć Dumbo chyba lubi geja wykorzystać do tulen ja bym chciał też coś z lesbom pokombinować gratis Edytowano 3 godziny temu przez Stypiara i sernik tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dumb napisał: losnie??? Uprzedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Stypiara i sernik tak napisał: Przecinek pomiędzy Mówi że pochwy to przybijamy pione lub żółwika taki gest dłoni pięść o pięść Lepiej jakby dała się wiadomo chociaż nudesy albo popatrzeć Dumbo chyba lubi geja wykorzystać do tulen ja bym chciał też coś z lesbom pokombinować gratis CHCIAŁBYŚ SIĘ PRZYTULAĆ Z LES? BO CHYBA WIESZ ŻE NA NIC WIĘCEJ NIE MÓGŁBYŚ LICZYĆ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu Ilonalalka dowodzi że lesbijki mogą przyjąć dika i nie wymiotujom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, TREVVO napisał: CHCIAŁBYŚ SIĘ PRZYTULAĆ Z LES? BO CHYBA WIESZ ŻE NA NIC WIĘCEJ NIE MÓGŁBYŚ LICZYĆ? Nie bardzo chyba że niezła dopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu Rękę w gaciach bym potrzymal jej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Stypiara i sernik tak napisał: Ilonalalka dowodzi że lesbijki mogą przyjąć dika i nie wymiotujom ONA ŚCIEMNIA, A TY WSZYSTKO ŁYKASZ BEZ POPITY GŁUPCZE 1. CO NAJWYŻEJ JEST BI 2. BIERZE ZA TO KASĘ, PEWNIE NIEMAŁĄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 21 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: Rękę w gaciach bym potrzymal jej xD NO UWAŻAJ JAK LES BY CI POZWOLIŁA NA TO TY SERIO ŻYJESZ JAKIMIŚ UROJENIAMI PRZEZ 90% ŻYCIA, LOL Edytowano 3 godziny temu przez TREVVO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No lezak tu jest hetero. W pochwie jest jego dom powinien się tam kisic xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, TREVVO napisał: NO UWAŻAJ JAK LES BY CI POZWOLIŁA NA TO TY SERIO ŻYJESZ JAKIMIŚ UROJENIAMI PRZEZ 90% ŻYCIA, LOL A może by chciała spróbować co czuje dikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Stypiara i sernik tak napisał: Ilonalalka dowodzi że lesbijki mogą przyjąć dika i nie wymiotujom moze jest bi ale homoromantyczna, tutki juz nie umieja kochac za bardzo przez zbyt duza ilosc dikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 21 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dumb napisał: moze jest bi ale homoromantyczna, tutki juz nie umieja kochac za bardzo przez zbyt duza ilosc dikow O TO TO ONA MOŻE WOLI ZWIĄZEK Z BABĄ, ALE HOMO NA PEWNO NIE JEST Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dumb napisał: moze jest bi ale homoromantyczna, tutki juz nie umieja kochac za bardzo przez zbyt duza ilosc dikow Mi się chce ostatnio dwa razy dziennie czy to dużo nvm wydaje mi się norma dla elki to chyba mało i by ciągła 5x do sypialni xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 2 godziny temu Może i 5x by mi się chciało nie nakteca mnie lachon cały czas nvm białko można suplementami uzupełnić xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Poetka napisał: Ale bym przutuliła chłopaków. Takie spotkanie po latach w Ciechocinku i piwo, którym byśmy się upili z Benniem, a Agent mocna głowa to by się patrzył jak na de^bili. Życie jest nobelon Ty z kowbojek ciagniesz ten nik pustaka na wygląd któregoś z nich. Masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No lezak tu jest hetero. No ja rozumiem już typów co mają swoje grazyny i walom je aż pot splywa oboje jak lubisz chodzic obolala tam na dole to brania dusza w sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach