summer_song 67 Napisano 9 godzin temu (edytowany) fajne? Edytowano 9 godzin temu przez summer_song Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 9 godzin temu dzisiaj czarnobyl wybuchl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
731 6 Napisano 9 godzin temu pamietam że tego albumu słuchałem raz teraz wiem dlaczego tylko raz. to było katowane: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
731 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, summer_song napisał: dzisiaj czarnobyl wybuchl w sensie wyjeebało sarkofag czy że data historyczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 9 godzin temu data historyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 9 godzin temu nie podoba sie piosenka? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 9 godzin temu taki Oppenheimer musial miec ego wypieerdolone w kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
731 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, summer_song napisał: nie podoba sie piosenka? xD średnio, wokal dvpy nie urywa i to plumkanie i melodyjka od połowy mocny krindż. ale ja z takim thrash metalem melodyjkowatym zawsze nie byłem przyjźnie nastawiony, a jesczez jak vikingcore to gardzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 731 napisał: średnio, wokal dvpy nie urywa i to plumkanie i melodyjka od połowy mocny krindż. ale ja z takim thrash metalem melodyjkowatym zawsze nie byłem przyjźnie nastawiony, a jesczez jak vikingcore to gardzę. ja wole to niz tam wrzuciles ten szum i chrzakanie, od viking metal sie odpieerdol xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
731 6 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, summer_song napisał: od viking metal sie odpieerdol xD takie troche dla kidulcików co se wymyślają w głowach ze machają toprkiem i są w epickiej valhali ćwicząc do bitwy teitanblood wydało w tym roku płytę co myślałem że już nic nie wydadzą, ale to ci zupełnei nie siądzie jak ty skoczne melodyjki z oberży tutaj uprawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 8 godzin temu no i chuuj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 8 godzin temu ale syfu sluchasz, myslalem ze canibal corpse najgorsze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
731 6 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, summer_song napisał: syfu polecam: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach