Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Przygnębia mnie kiedy uświadamiam sobie, że większość ludzi uprawia seks

Polecane posty

9 minut temu, Onaaaa napisał:

To w kinie zaciążyła? 

Poznaj mi dała zdjęcia po 9mcy dziecka ze szpitala jak urodzila także nie bajt

3 minuty temu, Napis home tak napisał:

Poznaj mi dała zdjęcia po 9mcy dziecka ze szpitala jak urodzila także nie bajt

Może mając się spotkać z tobą już była w ciąży.

4 minuty temu, Napis home tak napisał:

Samiec to jest tylko zasoby dla nich jak masz kase wszystko można kupić i ciało i wygląd zewnętrzny i dizajnerski kwadrat a nawet szkolenia pua uwodzenia 

Czad zarobiony po silce nawet traktujac je jak gowwno będą wzdychac i mu piszczec ze zrobua wszystko a kluska z najlepiej charakter na swiecie u mamy nie ma szans żadnych nie ma żadnych wartości w lachonach

z prosiaka nie zrobi sie źrebaka.. od tysiecy lat cywilizacja wypracowala cos takiego jak posag, to nie był wymysl zlosliwych i cynicznych starych dziadow. ludzie od tysiecy lat obserwowali dystans mentalny i w poziomie zycia miedzy facetem a baba i wyszlo im w wyliczeniach,  ze normalny facet == baba + dorobek finansowy jej ojca.  a dzis w 21 wieku ofiary losu placzą, bo nie mogą sobie znaleźć innej ofiary losu tylko z cyckami. żenada.

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Może mając się spotkać z tobą już była w ciąży.

Myślisz że taka cwana? Nie sprawdziłem dokładnie czasu ciąży ja byłem bardzo młody i głupi ale gotowy na rodzinę dochód był 7lat do przodu renta rodzinna za nauke duży pokój u matki śródmieście po remoncie tylko się piepszyc a ona mi się pytala jak golić cípke i mnie się podobało 

• Haha 1

14 minut temu, BabulaBoża napisał:

Po 2 nawet. A mentalnie po 346 licząc od wieku 4 lat.

nic dziwnego że żaden cię nie chce xD

1 minutę temu, Napis home tak napisał:

Myślisz że taka cwana? Nie sprawdziłem dokładnie czasu ciąży ja byłem bardzo młody i głupi ale gotowy na rodzinę dochód był 7lat do przodu renta rodzinna za nauke duży pokój u matki śródmieście po remoncie tylko się piepszyc a ona mi się pytala jak golić cípke i mnie się podobało 

Niekoniecznie cwana, mogła nawet nie wiedzieć a być w ciąży. W wieku 18 lat mało kto jest gotowy na rodzinę, bardziej im się wydaje że są. 

4 minuty temu, meesjasz napisał:

nic dziwnego że żaden cię nie chce xD

Znudził mnie ten tekst. W dodatku w wykonaniu totalnego nieudacznika i incela. Śmieszne.

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Niekoniecznie cwana, mogła nawet nie wiedzieć a być w ciąży. W wieku 18 lat mało kto jest gotowy na rodzinę, bardziej im się wydaje że są. 

Ja od 15 roku życia już dziecko sis pilnowalem oboje ze szwagier pracowali tyle że matka pieluchy zmieniala bo ja się brzydzilem 

6 minut temu, BabulaBoża napisał:

Znudził mnie ten tekst. W dodatku w wykonaniu totalnego nieudacznika i incela. Śmieszne.

przecież ty jesteś femcelem

21 minut temu, Napis home tak napisał:

Ja od 15 roku życia już dziecko sis pilnowalem oboje ze szwagier pracowali tyle że matka pieluchy zmieniala bo ja się brzydzilem 

Jeśli ma się w sobie cierpliwości i opanowanie to jest się dobrą osobą do opieki.

1 godzinę temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Obaj wiemy że zmyślasz teraz, bo jak pies byś zabiegał żeby z tobą była jakaś baba. 😁

Czasem jakaś baba może kogoś wykończyć 🤣 

3 godziny temu, kris888 napisał:

Zresztą się dziwię Leżakowi, że będąc po 30. jak ja, jeszcze mu się chce szukać. Zamiast docenić ciszę i spokój jaki ma obecnie.

Właśnie z wiekiem chce się bardziej, bo z wiekiem człowiek zaczyna mieć obawę, że wkrótce może być za późno i na seks i na miłość życia 💔

Ja dopiero od niecałego roku zacząłem chcieć. Wcześniej było to dla mnie obojętne, ale już niedługo ja będę miał 40 lat 😞 Drugi problem, że od ostatniej okazji minęło już prawie 16 lat, a podobna okazja się nie powtórzyła.

"Wsiadaj do pociągu, bo następny może nie przyjechać"

Edytowano przez Daniel86
Poprawiono błąd

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się