Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nemesio Cervantes

Nocleg w Wenecji

Polecane posty

chodzi ci na wyspie w stylu lido etc  czy na wyspie w wenecji jako miescie a nie w jakims trevisto ?

na lido itd. nie warto mimo ze jest taniej bo tramwaje wodne kursuja do okreslonej godziny wiec sie nie wydostaniesz i nie dostaniesz jak masz lot noca

lepiej w wenecji miescie wszedzie dojdziesz pieszo nawet w nocy 

p.s. dobrze miec mape np. na zdjeciu albo papierowa tam jest tak zwarta zabudowa ze czesto nie lapie gps a uliczki sa tak waskie i podobne do siebei ze naprawde mozna 2h bladzic na tej niewielkiej przestrzeni 😄

i najlepiej jechac zima jesienia etc niz latem latem tam smierdzi i jest tyle ludzi ze stoisz ciagle w korku zima jest znacznie cieplej niz u nas wiec nie trzeba w kurtce chodzic i nie ma ludzi 

nie warto tez kupowac biletow na tramwaj od tych ktorzy je tam sprzedaja one czesto sa lewe lepiej kupic np. 2 bilety na 4 osoby i jezdzic na zmiane jak ktos nie chce tyle placic wsrod polakow czesto jest bol o to ze drogi i kupuja te lewe to czesto po kims kto juz wykorzystal i nigdy nie wiadomo kiedy ten bilet wygasnie moze za 10h a moze za godzine nawet jak jest oryginalny

aby ominac gruba kase za autobus z lotniska marco polo warto przejsc 100 metrow parkingiem wsiasc do tego samego autobus i kupic normalny bileg kiedy to bylo niecale 2 euro mozna kupic w aplikacji  taryfa za lotniska dotyczy tylko przystanku lotnisku wracajac tez trzeba wysiasc przystanek wczesniej i p[rzejsc 150 metrow przystanek na zadanie jest za hotelem best western 

Edytowano przez Libed

Przed chwilą, Libed napisał:

i najlepiej jechac zima jesienia etc niz latem latem tam smierdzi i jest tyle ludzi ze stoisz ciagle w korku zima jest znacznie cieplej niz u nas wiec nie trzeba w kurtce chodzic i nie ma ludzi 

Tam jest policja i pogotowie wodne. A śmieci wyrzuca się przez okno 😆

w polowie maja, na kilka dni. ceny podobne i na wyspie i lądzie. na lądzie raczej bedzie normalnie. ciekaw czy na wyspie nie ma szczurów  albo jak libed pisze rzekomego smrodu.

Edytowano przez Nemesio Cervantes

2 godziny temu, niemaszuprawnień napisał:

Jedziesz z żoną odnowić przysięgę małżeńską? 

nie tam, na polowanie na rekiny...

13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

w polowie maja, na kilka dni. ceny podobne i na wyspie i lądzie. na lądzie raczej bedzie normalnie. ciekaw czy na wyspie nie ma szczurów  albo jak libed pisze rzekomego smrodu.

bedziesz dojezdzal codzienie autobusem ? to kawal drogi i bez sensu tam ladzie nic ciekawego nie ma 

2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Napiszcie dowolne miejsce na ziemi, to okaże się ,że ten poeeb Lipedź tam był .😁

Ale przynajmniej potrafi coś doradzić. A ty pod Białymstokiem potrafisz tylko bełkotać że wszyscy zmyślają i to niemożliwe :)

3 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Napiszcie dowolne miejsce na ziemi, to okaże się ,że ten poeeb Lipedź tam był .😁

w wenecji to polowa kafeterii byla widmok pamietam raz temat o wenecji to ludzi pislai ze byli tam 6 czy 8 razy to ze ty w piwnicy cale zycie nie znaczy ze reszta tez 😄

w wenecji to polowa kafeterii byla widmok pamietam raz temat o wenecji to ludzi pislai ze byli tam 6 czy 8 razy to ze ty w piwnicy cale zycie nie znaczy ze reszta tez 😄

ja nie byłem, mam tylko uk, holandie i niemcy zaliczone. więcej mnei nei interesuje bo i tak wszędzie ludzie to kvrwy i generalnie depopulacja 90% planety wskazana. 

5 minut temu, Efajel napisał:

a kto ogladal film Smierc w Wenecji?

widziałam, to było o takim starym Leżaku peedofilu jak sobie upatrzył pieknego chłopca i ten aktor miał potem smutne zycie jak aktorki z adaptacji Lolity

5 minut temu, truchło bergoglio napisał:

ja nie byłem, mam tylko uk, holandie i niemcy zaliczone. więcej mnei nei interesuje bo i tak wszędzie ludzie to kvrwy i generalnie depopulacja 90% planety wskazana. 

no ale ogolnie wenecja, rzym, berlin, barcelona to najpopularniejsz emiasta na wypad na wekend i wiekszosc ludzi byla nie wiem co widmoka tak dziwi

ja za bilety do wenecji placilem niecale 200zl w dwie strony wiec kazdy moze byc 

1 minutę temu, Libed napisał:

no ale ogolnie wenecja, rzym, berlin, barcelona to najpopularniejsz emiasta na wypad na wekend i wiekszosc ludzi byla nie wiem co widmoka tak dziwi

ja za bilety do wenecji placilem niecale 200zl w dwie strony wiec kazdy moze byc 

że masz pieniądze bo on nie ma 

to smierc w wenecji to chyba bylo w chlopaki nie placza xD

Bolec: Nie ma sprawy, ubijemy interes.
Fred: Masz pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak ...ony rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a na koniec puszczasz nam film o facecie w łódce. I ty chcesz, żebyśmy ubili interes?!
Grucha: No właśnie. Kim ty w ogóle, ..., jesteś, pajacu?
Bolec: Rzeczywiście może nie wszystko wyszło tak, jak należy, ale to da się naprawić. Zaraz przyjdą dziewczyny i ubijemy interes.
Fred: Po tym, co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z tobą ubić muchę w kiblu.

2 minuty temu, truchło bergoglio napisał:

że masz pieniądze bo on nie ma 

z 600zl na weekend w wenecje to kazdy moze miec jak pojdzie do pracy na pare dni wiec nie wiem co widmoka tak dziwi naprawe

ja tam jadlem kurczaki ze spara to naprawde byla ekonomiczna wycieczka a spar byl w takim jakis budynku ktory wygladal na teatr a nie sklep polecam te kurczaki z rozna ze spara 😄 w knajpach chca z 30 euro za samo to ze siadziesz do stolu wiec knajp nie polecam 😄

12 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale przynajmniej potrafi coś doradzić. A ty pod Białymstokiem potrafisz tylko bełkotać że wszyscy zmyślają i to niemożliwe 🙂

On wiedzę z google podkrada przygłupie spod Grójca.😁

Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał:

pod grójcem jest szpital psychiatryczny? nie wiedziałem 

juz nie z zielonej gory 😄 ?

tak kradne googlowi 😄

widmok ja bym ci nawet ten bilet do wenecji kupil zobacz troche swiata ale wiem ze ty z piwnicy nie wyjdziesz

13 minut temu, Libed napisał:

A jak ty to policzyłeś i ty umiesz w ogóle liczyć . 😁

A jak ty to policzyłeś i ty umiesz w ogóle liczyć . 😁

nie policzylem tylko pamietam ze pisalem ze mnie sie podobalo i nie smierdzialo a ktos napisal ze byl 6 czy 8 razy i czasmai nie smierdzialo wlasnie zima ale latem to smrod straszny i dlatego zapamietalem 

juz nie z zielonej gory 😄 ?

tak kradne googlowi 😄

widmok ja bym ci nawet ten bilet do wenecji kupil zobacz troche swiata ale wiem ze ty z piwnicy nie wyjdziesz

Nie projektuj dziadzie, a kupić możesz sobie hotdoga co najwyżej. 😁

nie policzylem tylko pamietam ze pisalem ze mnie sie podobalo i nie smierdzialo a ktos napisal ze byl 6 czy 8 razy i czasmai nie smierdzialo wlasnie zima ale latem to smrod straszny i dlatego zapamietalem 

Pewnie jedna albo dwie osoby były i im coś śmierdziało, a że lubisz kupy to zapamiętałeś I uznałeś że wszyscy jeżdżą do Wenecji smród wąchać. 😁Masz chory łeb ciołku, bo co ty dzisiaj dałeś z tym munkiem. 😁

5 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Pewnie jedna albo dwie osoby były i im coś śmierdziało, a że lubisz kupy to zapamiętałeś I uznałeś że wszyscy jeżdżą do Wenecji smród wąchać. 😁Masz chory łeb ciołku, bo co ty dzisiaj dałeś z tym munkiem. 😁

a co ja ci mil;em dawac 😄 co ja mops jestem 😄 

a co ja ci mil;em dawac 😄 co ja mops jestem 😄 

Dałeś w sensie , że z pyska zrobiłeś cholewkę, bo jesteś tępym kmiotem. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się