Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Dałeś w sensie , że z pyska zrobiłeś cholewkę, bo jesteś tępym kmiotem. 😁

z niczego nie zrobilem cholewy co deklarowalem to zrobilem a zainteresowani wiedza ze trafilem w sedno 😄za jakis czas sie pochwale jakich przystojnych ludzi ma kafeteria i ile lasek wyrwali na zdjecie w okularach 😄

2 minuty temu, Libed napisał:

z niczego nie zrobilem cholewy co deklarowalem to zrobilem a zainteresowani wiedza ze trafilem w sedno 😄za jakis czas sie pochwale jakich przystojnych ludzi ma kafeteria i ile lasek wyrwali na zdjecie w okularach 😄

To będzie tak jak z tymi twoimi podróżami bez wychodzenia z domu hakerku za dychę. 😁 Idź spać śmierdzielu , bo zaczynasz wzbudzać litość.

2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

To będzie tak jak z tymi twoimi podróżami bez wychodzenia z domu hakerku za dychę. 😁 Idź spać śmierdzielu , bo zaczynasz wzbudzać litość.

tepy jestes i tyle 😄

4 minuty temu, Libed napisał:

tepy jestes i tyle 😄

Nawet gdyby ci ktoś podał dane i adres ukra, to i tak będziesz nieskuteczny , bo masz rozum opóźnionego w rozwoju dziecka.

2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Nawet gdyby ci ktoś podał dane i adres ukra, to i tak będziesz nieskuteczny , bo masz rozum opóźnionego w rozwoju dziecka.

Nikt mu niczego nie poda, bo jest totalnym de/b/i/l/em 😄 Ciekawe tylko ile miesięcy mu zejdzie o ile w ogóle zanim to opóźniony Janusz pojmie 😄 

Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał:

Nikt mu niczego nie poda, bo jest totalnym de/b/i/l/em 😄 Ciekawe tylko ile miesięcy mu zejdzie o ile w ogóle zanim to opóźniony Janusz pojmie 😄 

rumakuj dalej 😄 efekt cie moze zaskoczyc 😄

Przed chwilą, Libed napisał:

rumakuj dalej 😄 efekt cie moze zaskoczyc 😄

Powodzenia upoślaku, przynajmniej na bezrobociu ci się nudzić nie będzie 😄 

Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał:

Powodzenia upoślaku, przynajmniej na bezrobociu ci się nudzić nie będzie 😄 

no 😄 ja sie calkiem dorbze bawie powiem ci ze juz troche cie rozumiem to moze byc zabawne zawsze sadzilem ze jestes czubem i cpasz i  dlatego sie nad ludzmi znecasz ale taka zabawa troche smieszna tez jest 😄

12 minut temu, Libed napisał:

no 😄 ja sie calkiem dorbze bawie powiem ci ze juz troche cie rozumiem to moze byc zabawne zawsze sadzilem ze jestes czubem i cpasz i  dlatego sie nad ludzmi znecasz ale taka zabawa troche smieszna tez jest 😄

Każdy cię wyśmiał tak obiektywnie , bo prężysz wątłe bicepsy jak w gimbazie a nie masz żadnych mocnych kart . 😁 Weź jeszcze może mi załóż konto na jakimś tinderze , bo widziałeś mnie w Olkuszu albo na Podkarpaciu przekonany że mnie wystalkowałeś i dobrze się bawisz. A ja te miejsca może kiedyś odwiedzę. 😁

Prawdopodobnie jakiś epizod schizofreniczny ci wjechał bezrobolu. 😁✋

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się