Lubię banany 47 Napisano 7 godzin temu Jakie okularki fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 7 godzin temu No fajne dobra ja wskakuje do wody mam nadzieję że nie umrę dzisiaj i jeszcze tu wejdę to eloxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1664 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Dumb napisał: Chodzą takie kokoszki chore umysłowo jak niewyksztalcone i słabe to byle patus dosiądzie a potem rzucają się z okienek z dziecioreksami, życie Choroba psychiczna każdego może dotknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 48 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Żaba Monìka napisał: Właśnie doczytałam o tym przypadku i matkę też zabi.l. Podobno nie mieli już pieniędzy i stracił wiarę w Boga. Też nie rozumiem czemu innych że sobą zabierają, może coś się mocno przestawia w głowie. No zawiedzione ideały potrafią bolec, nie wiem czy w każdym przypadku parcie żeby każdy był niewierzący jest takie super, mój kolega bez wiary by popadł w alkoholizm i nara z alimentami na dziedzi a tak to ma Boga i chodzi na jakieś spotkania sekciarskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 48 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Choroba psychiczna każdego może dotknąć. No wiem że to człowiek ale pisze jaka ogólna opinia na temat takiej babeczki tzn śmieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1664 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dumb napisał: No zawiedzione ideały potrafią bolec, nie wiem czy w każdym przypadku parcie żeby każdy był niewierzący jest takie super, mój kolega bez wiary by popadł w alkoholizm i nara z alimentami na dziedzi a tak to ma Boga i chodzi na jakieś spotkania sekciarskie No jeśli komuś pomaga to spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 19 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Lubię banany napisał: Anastazja to kawał krowy zadna drobna blondi no jak samemu jest się pokurczem 170 w kapeluszu, to wszystko wydaje się większe niż jest bardzo szczupła laska 167 czy coś i "kawał krowy" buahahhaha zabawne są tutejsze incelki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 6 godzin temu Ale fajnie w wodzie na ten upał coś pięknego to wyłączam telefon i relaks trzeba popływać hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, choroszcz wzywa napisał: no jak samemu jest się pokurczem 170 w kapeluszu, to wszystko wydaje się większe niż jest bardzo szczupła laska 167 czy coś i "kawał krowy" buahahhaha zabawne są tutejsze incelki Ty wieczorna bynajmniej filigranowa nie jesteś kawał baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Ty wieczorna bynajmniej filigranowa nie jesteś kawał baby wieczornej to przecież dziś składałeś jakieś propozycje sexualne ale to nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, choroszcz wzywa napisał: wieczornej to przecież dziś składałeś jakieś propozycje sexualne ale to nie ja Na przemian że starym piszecie czy chooj o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 6 godzin temu Ja już po ale idę na inną miejscowe https://i.ibb.co/23NGLv5m/IMG-20250429-201357.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Trochę przytyłem dobrze że pływam i biegam i mam energie to schudne niedługo brodę ogóle masakra Edytowano 6 godzin temu przez Mtjkp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 6 godzin temu Fajnie w tej Anglii https://i.ibb.co/CpL355LZ/IMG-20250429-201937.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 6 godzin temu Oo koorwa przed chwilą jakąś młoda sarna z rogami mi wyskoczyła a teraz lis szczeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, choroszcz wzywa napisał: wieczornej to przecież dziś składałeś jakieś propozycje sexualne ale to nie ja I nic ci nie składałem chora osobo wręcz przeciwnie żeby nie było wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Żaba Monìka napisał: Straszne, niedaleko mnie mieszkała kiedyś rodzina, gdzie ojciec wziął dzieci nad morze i skoczył z nimi z klifu. lepsze to niz sie meczyc jak mial np. dlugi albo byli chorzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach