Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: A może po prostu jeśli komuś mówisz "na kolana i ssij" to ta osoba będzie Cię miała dość. Jak jest drugi obiekt westchnień to powód się zawsze znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1664 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Jak jest drugi obiekt westchnień to powód się zawsze znajdzie Za taki tekst każda normalna osoba dałaby Ci po ryju, nie musi być innych powodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 8 godzin temu Zamiast zastanowić się nad swoich zachowaniem, wolisz obwiniać malowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 48 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Jak jest drugi obiekt westchnień to powód się zawsze znajdzie Nikt nie nawykł do nieustannego gnojenia nawet jak sajkole o tym marzą, sajkoli wsadza sie w końcu kaftan bo ile można ich znosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: bezpośredniej Widzisz, jak masz zorganizować pare stówek na wyprawę do konina czy Gliwic to już wymiękasz. Teksty "zrob mi laske " na forum nic ci nie dadzą nigdy ale jeszcze się tego nie nauczyles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dumb napisał: Nikt nie nawykł do nieustannego gnojenia nawet jak sajkole o tym marzą, sajkoli wsadza sie w końcu kaftan bo ile można ich znosić. psychopaci to najwyżej do sztumu idą za to na depresje kaftanik się trafia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Dumb napisał: Już tak nie przesadzaj bo dla takiej Elki to ty siedzisz i robisz z ryjka cholewę, nawet nie ma zdjęcia i imienia a jakieś żądania wysuwasz...xd Raczej nic nowego że samice nie mojom żadnych zasad i honoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Jak jest drugi obiekt westchnień to powód się zawsze znajdzie No tak, Lepiej nie widzieć własnych błędów i tłumaczyć samemu sobie że to przez coś/kogoś innego. Edytowano 8 godzin temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1664 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Raczej nic nowego że samice nie mojom żadnych zasad i honoru No właśnie ma, dlatego już z Tobą nie gada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Zamiast zastanowić się nad swoich zachowaniem, wolisz obwiniać malowany. Stawiam z dźwignią x500 że gdy znikniesz będzie się miziac do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 48 Napisano 8 godzin temu Miałam kolegę geya i mu boyfriend sprezentował parę zachowań srynikowolezakowych, napady szału, robienie louda na siłę i histerie i bylo żegnaj adios bo na co komu czyjeś histerie i nawet miał w anusie jak mu groził samobójem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No tak, Lepiej mnie widzieć własnych błędów i tłumaczyć samemu sobie że to przez coś/kogoś innego. Błędy się omawia wspólnie a nie ucieka jak mała dziewczynka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Lubię banany napisał: Widzisz, jak masz zorganizować pare stówek na wyprawę do konina czy Gliwic to już wymiękasz. Teksty "zrob mi laske " na forum nic ci nie dadzą nigdy ale jeszcze się tego nie nauczyles Dziwny jesteś to prawdopodobnie przez biede, gdy myślę w kategorii takiego spotkania pieniądze są całkowicie drugorzędne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Błędy się omawia wspólnie a nie ucieka jak mała dziewczynka wiesz jak to komicznie wygląda kiedy schizofreniczny pravik pisze to do baby co już dwójkę dzieci se zrobiła? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: No właśnie ma, dlatego już z Tobą nie gada. Nigdy nie próbowała zawsze wszystko było okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: gdy myślę w kategorii takiego spotkania pieniądze są całkowicie drugorzędne a co w pierwszej kolejności myślisz czy to nei zrutka jakiegos trola z forum przyjedziesz a tam mun albo krasnal z nożem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1664 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Błędy się omawia wspólnie a nie ucieka jak mała dziewczynka Ty serio masz coś nie tego w głowie. Też kiedyś łaził za mną taki typ, któremu się ubzduralo, że jesteśmy parą. Straszne to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: wiesz jak to komicznie wygląda kiedy schizofreniczny pravik pisze to do baby co już dwójkę dzieci se zrobiła? Może zrobiła ale ma problemy z komunikacją w związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Błędy się omawia wspólnie a nie ucieka jak mała dziewczynka Słuchaj ja ci pisalam wielokrotnie co zrobiłeś nie tak, ty natomiast wolisz negować to co mówię bo masz własną wizje dlaczego tak jest. Więc o żadnym omawianiu czegokolwiek nie ma mowy. Już pomijając fakt ze jakbyś mial wszystkie klepki na miejscu to sam byś wiedział dlaczego tak się stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Może zrobiła ale ma problemy z komunikacją w związku musisz im pomuc jak ksiondz rozwiązac te problemy, powinni sie modlić przed ołtarzem wielkiego sony i prosić potężnego apple o wybacznie za swoje grzechy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 8 godzin temu jak sobie uświadomić że lerzak ma religijną odklejkę tylko zastąpił se jezusy i jehowy sony i apple to jest beka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, papamobil 666 napisał: a co w pierwszej kolejności myślisz czy to nei zrutka jakiegos trola z forum przyjedziesz a tam mun albo krasnal z nożem? Dokładnie. W skrócie mówiac myśli że to podstęp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Słuchaj ja ci pisalam wielokrotnie co zrobiłeś nie tak, ty natomiast wolisz negować to co mówię bo masz własną wizje dlaczego tak jest. Więc o żadnym omawianiu czegokolwiek nie ma mowy. Już pomijając fakt ze jakbyś mial wszystkie klepki na miejscu to sam byś wiedział dlaczego tak się stało. O i znowu prywatnie pytałem na priv zawsze było nie obrazilam się wszystko okej Publicznie to piszesz wybielajace bzdury ciężko brać to na poważnie w ogóle jest A na koniec typowe babskie domysl się Masz problemy z komunikacją w związku nawet przyjaźni i jakieś oczekiwania o których nie chcesz porozmawiać tylko domysl się co mi się podoba a co nie Tralarala jestem mała dziewczynka i mi wolno z lizakiem uciekac cześć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, papamobil 666 napisał: a co w pierwszej kolejności myślisz czy to nei zrutka jakiegos trola z forum przyjedziesz a tam mun albo krasnal z nożem? Kiedyś nawet spoko dziewczyna do niego pisała tylko ze na wózku, no to ją pogonil bo myślał ze to mun. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: spoko dziewczyna Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: tylko ze na wózku lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 48 Napisano 8 godzin temu No i ma prawo, może tylko Małolat ja zna i UJ komu do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1664 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: O i znowu prywatnie pytałem na priv zawsze było nie obrazilam się wszystko okej Publicznie to piszesz wybielajace bzdury ciężko brać to na poważnie w ogóle jest A na koniec typowe babskie domysl się Masz problemy z komunikacją w związku nawet przyjaźni i jakieś oczekiwania o których nie chcesz porozmawiać tylko domysl się co mi się podoba a co nie Tralarala jestem mała dziewczynka i mi wolno z lizakiem uciekac cześć xD Ty masz problemy z komunikacją, walisz chamskie teksty, a potem zdziwienie, że ktoś się obraził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 8 godzin temu w sumei taką mu by było łątwiej w piwnicy namaścić moczem lerzakowym bo trudniej by jej było uciekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Kiedyś nawet spoko dziewczyna do niego pisała tylko ze na wózku, no to ją pogonil bo myślał ze to mun. xd No bo znalazłem jej zdjęcie na pincet Tego ładniejsze To zmytej już nie 50 na 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: lol No już mniejsza o to ze na wózku no, chodzi o fakt i o podejrzliwość lezaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach