Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: lol Lubiła bdsm = dla elki spoko lachon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 188 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Raczej nic nowego że samice nie mojom żadnych zasad i honoru A ty masz jakieś zasady i honor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Ty masz problemy z komunikacją, walisz chamskie teksty, a potem zdziwienie, że ktoś się obraził. Może mieć dystans do siebie ja np lubię te wszystkie teksty o bombelach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: A ty masz jakieś zasady i honor? milionerskie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Lubiła bdsm = dla elki spoko lachon No tak, bo ja pamietam co ona tam lubiła, zapamietalam tylko że ją pogoniles w przekonaniu ze to mun a potem po czasie zalowales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 188 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Może mieć dystans do siebie ja np lubię te wszystkie teksty o bombelach Kiedy ogarniesz zęby i jakąś pracę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 89 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No już mniejsza o to ze na wózku no, chodzi o fakt i o podejrzliwość lezaka. Przecież on nikogo nie chce w realu. Chce wirtualnej miłości w której bezpieczniw zza monitorka będzie walił i rzucał swoje "ssij". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No tak, bo ja pamietam co ona tam lubiła, zapamietalam tylko że ją pogoniles w przekonaniu ze to mun a potem po czasie zalowales Ja nie byłem i tak gotowy na takie rzeczy co z matkom wtedy gdybym u niej był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Przecież on nikogo nie chce w realu. Chce wirtualnej miłości w której bezpieczniw zza monitorka będzie walił i rzucał swoje "ssij". A ja nie mówie ze w realu, z tamta też mógł tworzyć zwiazek korespondencyjny przecież. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: zalowales Bo nie lubię odrzucać dobrej duszy ale też tak pół na pół bo jednak jak nie czuje lachon pochwom to tak jakby się nie miało pełniej kobiety trochę to takie chore i smutne wyobrazić sobie jom zwiazanom walac w srake a ona jedynie co czuje że ją trzensie i sapie szkoda lachon jeśli chciała po prostu kogoś mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Ja nie byłem i tak gotowy na takie rzeczy co z matkom wtedy gdybym u niej był Każdy to widzi ze tylko szukasz wymowek na to, ja tylko nie potrafie zrozumieć jak można skomlec po nocach codziennie o braku "lachona" ale też jednocześnie robić wszystko co się da żeby tego lachona nigdy nie było. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A ja nie mówie ze w realu, z tamta też mógł tworzyć zwiazek korespondencyjny przecież. Gdzie tam ona chciała reala patrzeć jak gram z pochwom w same paski skóry eko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Każdy to widzi ze tylko szukasz wymowek na to, ja tylko nie potrafie zrozumieć jak można skomlec po nocach codziennie o braku "lachona" ale też jednocześnie robić wszystko co się da żeby tego lachona nigdy nie było. Wtedy nie mogło być chyba że wyrozumiały co by tutaj pomógł z matkom albo jom gdzieś oddać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 8 godzin temu 24 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Stawiam z dźwignią x500 że gdy znikniesz będzie się miziac do mnie Swoją drogą, najpierw wysyła ci nudesy, a teraz ma pretensje o klekaj i ssij 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 8 godzin temu ukrzyżowanie palystation przez microsoft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 8 godzin temu A widział ktoś Klaudiusz? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Wtedy nie mogło być chyba że wyrozumiały co by tutaj pomógł z matkom albo jom gdzieś oddać Nie zaslaniaj się matką, nie masz 15 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 62 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Swoją drogą, najpierw wysyła ci nudesy, a teraz ma pretensje o klekaj i ssij nwm już czy ci wysłała czy to żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Każdy to widzi ze tylko szukasz wymowek na to, ja tylko nie potrafie zrozumieć jak można skomlec po nocach codziennie o braku "lachona" ale też jednocześnie robić wszystko co się da żeby tego lachona nigdy nie było. Dawno skończyłem zadawać się z patologia jeśli myślisz ze się będę spotykac na przekonanie 30s czy z dumbo na noże solo, zastanów się kogo to wina tak naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Dawno skończyłem zadawać się z patologia wyrzuciłeś samego siebie z piwnicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie zaslaniaj się matką, nie masz 15 lat. Widzę że przycpana jesteś, moja mama potrzebowala nadzoru nie dawala rady nawet se michy ogarnąć, gotowala ryż bez wody palac garnki srala i szczala na podłogę a potem się przewracala na tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Swoją drogą, najpierw wysyła ci nudesy, a teraz ma pretensje o klekaj i ssij No dokładnie, bo się krecisz w pobliżu jedyny powód zagrania twardzielki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Widzę że przycpana jesteś, moja mama potrzebowala nadzoru nie dawala rady nawet se michy ogarnąć, gotowala ryż bez wody palac garnki srala i szczala na podłogę a potem się przewracala na tym Sam jesteś przycpany, fetorem z kibla i oparami domestosu. Jeżeli ktoś ci piszę prawdę w twarz a ty jedyne co potrafisz to w odpowiedzi próbować ublizyc to nie ma co z toba gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: gotowala ryż bez wody palac garnki srala i szczala na podłogę a potem się przewracala na tym ostatnio pisałeś że udawała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Agent Benek napisał: nwm już czy ci wysłała czy to żart Mi to huy, ale jemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: No dokładnie, bo się krecisz w pobliżu jedyny powód zagrania twardzielki Laska domaga się szacunku od ciebie, sama siebie nie szanując. Kuriozum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Sam jesteś przycpany, fetorem z kibla i oparami domestosu. Jeżeli ktoś ci piszę prawdę w twarz a ty jedyne co potrafisz to w odpowiedzi próbować ublizyc to nie ma co z toba gadać. No gdybym pojechał se do gliwic na 2 dni to nie wiem co bym zastał po powrocie rozwalone mieszkanie przez straż pozarnom bo się by darla że głodna czy może otwarte i ją wiatr w polu czy może martwom na podłodze albo pożar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, papamobil 666 napisał: ostatnio pisałeś że udawała Udawala schizofrenię ale nie demencje pod koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Udawala schizofrenię ale nie demencje pod koniec tak udawał jak ty udajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Laska domaga się szacunku od ciebie, sama siebie nie szanując. Kuriozum Oj lamiesz jej serduszko ty badboyu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach