Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Sam jesteś przycpany, fetorem z kibla i oparami domestosu. Jeżeli ktoś ci piszę prawdę w twarz a ty jedyne co potrafisz to w odpowiedzi próbować ublizyc to nie ma co z toba gadać. No bo jak możesz pisać że zasłaniać się matkom nie masz 15lat, tak można napisać jak mojom matkom by była obrotna ciotka co podróżuje a nie moja mama co wymagala nadzoru i michy zrobienia co kilka godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Laska domaga się szacunku od ciebie, sama siebie nie szanując. Kuriozum Skończ swoje mądrości bo ty w tym wszystkim tez tkwisz i nie jesteś bez winy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Skończ swoje mądrości bo ty w tym wszystkim tez tkwisz i nie jesteś bez winy. No tak zawinil bo wygadal że sprzedajesz prywate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: No tak zawinil bo wygadal że sprzedajesz prywate Akurat ja nie o tym nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Akurat ja nie o tym nawet. Fakt dope jeszcze sexiwnie pokazal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Skończ swoje mądrości bo ty w tym wszystkim tez tkwisz i nie jesteś bez winy. Rozwiń 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 62 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: Mi to huy, ale jemu? trudno uwierzyċ bo nie ma racjonalnych powodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: No tak zawinil bo wygadal że sprzedajesz prywate Ona pierwsza twoja i małolat też widziałem, więc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 62 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: No gdybym pojechał se do gliwic na 2 dni to nie wiem co bym zastał po powrocie rozwalone mieszkanie przez straż pozarnom bo się by darla że głodna czy może otwarte i ją wiatr w polu czy może martwom na podłodze albo pożar czeba opiekę wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Agent Benek napisał: trudno uwierzyċ bo nie ma racjonalnych powodów A jednak. Dziwnie się lezakowi, że jeszcze nie wywalił 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Akurat ja nie o tym nawet. Dopiero od roku mogę naprawdę mieć lachona żadna nie stworzyla choćby przez miesiąc romantycznej atmosfery żeby na poważnie się spiknac Ze mną iskra nie chce tydzień popisać a nie potem się dowiaduję że pół roku pierdzi z malowany na privie I ja mam się spotkać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Dopiero od roku mogę naprawdę mieć lachona żadna nie stworzyla choćby przez miesiąc romantycznej atmosfery żeby na poważnie się spiknac Ze mną iskra nie chce tydzień popisać a nie potem się dowiaduję że pół roku pierdzi z malowany na privie I ja mam się spotkać? Raczej chciała po koleżeńsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Agent Benek napisał: czeba opiekę wtedy I stracić mieszkanie sytuacji była ciężka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Fakt dope jeszcze sexiwnie pokazal. Po polsku proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 62 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Dopiero od roku mogę naprawdę mieć lachona żadna nie stworzyla choćby przez miesiąc romantycznej atmosfery żeby na poważnie się spiknac Ze mną iskra nie chce tydzień popisać a nie potem się dowiaduję że pół roku pierdzi z malowany na privie I ja mam się spotkać? Iskra nie pasuje do Malowany nie ściemniaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: A jednak. Dziwnie się lezakowi, że jeszcze nie wywalił Ja mam z 8 lachona nie wywalam zdjęć musiała by moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Rozwiń Nie, tym się różnie od ciebie ze nie będę tu pisać tego co do mnie pisałeś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Agent Benek napisał: Iskra nie pasuje do Malowany nie ściemniaj Nie sciemnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie, tym się różnie od ciebie ze nie będę tu pisać tego co do mnie pisałeś. Pewnie nayebany ciebie i tak nie przebije, więc lepiej siedź cicho i nie zgrywaj świętej, bo gawędz sobie coś pomyśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie, tym się różnie od ciebie ze nie będę tu pisać tego co do mnie pisałeś. Aż taka podatna jesteś na manipulacje? Mi anastazje pisała żebym nie pisał z tobą od razu ją sprowadzilem na ziemię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
997 ten numer to kłopoty 14 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie sciemnia. No dobra powiedzmy że pisał ci że wkłada język w dope itd mi obojętne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 7 godzin temu każdy jest gangsterem do momentu aż synbozy nie wejdzie na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Pewnie nayebany ciebie i tak nie przebije, więc lepiej siedź cicho i nie zgrywaj świętej, bo gawędz sobie coś pomyśli Nie będę siedzieć cicho to po pierwsze a po drugie to nigdy nie zgrywalam świetej a wręcz odwrotnie. Z iskrą mnie pomyliłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Aż taka podatna jesteś na manipulacje? Mi anastazje pisała żebym nie pisał z tobą od razu ją sprowadzilem na ziemię Nie jestem, Zresztą wyjėbane w to mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: No dobra powiedzmy że pisał ci że wkłada język w dope itd mi obojętne O czym ty gadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 126 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie będę siedzieć cicho to po pierwsze a po drugie to nigdy nie zgrywalam świetej a wręcz odwrotnie. Z iskrą mnie pomyliłeś. To wyltumacz, dlaczego wysyłasz nudesy, jak matka dwójki dzieci i w związku? I to jeszcze lezakowi? A teraz fochy strzelasz za klekaj i ssij? Kto jest antencyjna whore? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: O czym ty gadasz. No piszesz że nie jest bez winy to Albo podrywal piszac cyberki Albo manipulowal leżak to knur nie pisz z nim Jeszcze możliwość szantażu Miałem wszystko z mewom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 48 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie jestem, Zresztą wyjėbane w to mam. porzuciłas ich przed oltarzem czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: To wyltumacz, dlaczego wysyłasz nudesy, jak matka dwójki dzieci i w związku? I to jeszcze lezakowi? A teraz fochy strzelasz za klekaj i ssij? Kto jest antencyjna whore? To ty się za attention whore obraziles? To był zart, Ale widzę ze dużo osób ma tu problem z odbiorem tego jak ktoś inny o nich piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach