Mtjkp 3 Napisano 6 godzin temu Chyba muszę o niej zapomnieć ;( Ale chciałbym jutro piosenkę dla niej nagrać jak śpiewam, myślicie, że obejrzy i wróci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 6 godzin temu Chyba jej nie ma woli innych ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, Mtjkp napisał: Chyba jej nie ma woli innych ;( Tu masz klaudiusza https://files.catbox.moe/xtb1nm.webp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 5 godzin temu No i co mnie to ja ja lubię i może wyglądać jak pasztet ;( Coś jej dzisiaj nie przypasowało i uciekła ;( chyba straciłem ja na zawsze już ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 5 godzin temu SmuteczeQ Nie wiem czemu tak uciekła dzisiaj ;( A niedawno jeszcze cały dzień pisaliśmy ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 5 godzin temu Pewnie już śpi albo pisze z ukochanym ;( albo gada przez tel ;( Żegnaj;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Mtjkp napisał: No i co mnie to ja ja lubię i może wyglądać jak pasztet ;( Coś jej dzisiaj nie przypasowało i uciekła ;( chyba straciłem ja na zawsze już ;( Nie, nie może, nie wydaje mi się że się oglądasz za nieatrakcyjnymi na ulicy. To jest mydlenie sobie oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Mtjkp napisał: Pewnie już śpi albo pisze z ukochanym ;( albo gada przez tel ;( Żegnaj;( Pokaże swoje piękno, wszyscy zobaczymy że jest seksbomba i wtedy padniemy do jej stop. Ale póki co lepiej nie oczekiwać zbyt wiele i załóżmy że w linku jest klaudiusz. Tak będzie bezpieczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 5 godzin temu Nic w jej zachowaniu na forum nie ma, co by powodowało ze się można w niej choćby zauroczyć. Jak zahukana nastolatka na gadu gadu tylko ze nawet nie wiesz jak wygląda Zresztą by pokochac konto na forum to dość abstrakcyjna sprawa, żeby nie powiedzieć że to niezdrowa sytuacja. Nawet na zdjęciu nie widzisz kto to, a i tak trzeba na żywo się spotkać żeby cokolwiek wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 5 godzin temu Ale ja tęsknię za nią, jestem tu przez nią, bo nikogo innego nie lubię za bardzo, a bez Klaudiusza mi smutno ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 5 godzin temu Ja tu że 3 lata już pisze z nią ;( Piękna jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 4 godziny temu Ty bicus jakieś eebniety jesteś, Klaudiusz to piękna dziewczyna a Ty bredzisz jakieś brednie kiedy ty zdechniesz wkoorwiasz mnie grubasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 4 godziny temu Pewnie się z tym menda srunem spotkają i będzkie seks ;( Albo z jakimś innym frajerem ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 4 godziny temu Piękna to jest kawa o poranku a nie baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Mtjkp napisał: Ty bicus jakieś eebniety jesteś, Klaudiusz to piękna dziewczyna a Ty bredzisz jakieś brednie kiedy ty zdechniesz wkoorwiasz mnie grubasie To już klaudiusz nie jest gruba tylko ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 4 godziny temu Dla ciebie tak dla mnie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 4 godziny temu A od kiedy Klaudiusz jest gruba, sam sobie to wymyśliłeś Chyba muszę sobie dać spokój z tym forum. A filmiku chyba też nie nagram Lajf is brutal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Mtjkp napisał: A od kiedy Klaudiusz jest gruba, sam sobie to wymyśliłeś Chyba muszę sobie dać spokój z tym forum. A filmiku chyba też nie nagram Lajf is brutal Pisałeś że klaudiusz to 120 kg maciora, już nie pamiętasz fifi? To ci przypominam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Pisałem bo mi tak wmoiles ale nie pisałem na poważnie tego Chyba nagram ten filmik dla niej, ale smutny mi ciężko będzie śpiewać, smutno mi że mnie tak zlewa, że raz piszemy normalnie a raz zlewka totalna a ja potem cierpię ;( Edytowano 4 godziny temu przez Mtjkp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 4 godziny temu Miałem dzisiaj tel zostawić w domu to by mnie tu nie było spadam stad Może na forum u mnie do mnie kiedyś napiszę, chociaż wątpię.zegnam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 4 godziny temu Z kwikernes też tak miałem to co dzisiaj że pisze do mnie a nagle spieerdala ;( Pewno będzie to samo co z nią i pozna frajera w realu a ja 6 latbede płakał za Klaudiuszem a ona będzie heblowania przez kolegę w tym czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Jesteś fałszywym chùjem bo wiesz ze ona przezywa wszystko co się tu robi i pisze a i tak piszesz ze jest grubą świnią czy ze zdycha na raka. Te forum to jest jej moze nie całe ale spora część życia. Ja sobie moge napisać ze klaudiusz to infantylna przegrywka na utrzymaniu rodziców która wymyśla ze "pracuje", że jest brzydka z mordy I gruba, ze ma aspergera, fobie społeczna i depresje, że ma łuszczyce, skoliozę, kifoze, że śmierdzi jej z pyska i ogólnie jest popjerdolona i nikt jej nigdy nie chciał przeruhac. A wiesz dlaczego fifi? BO JA KÙRWA NIE UDAJE ZE JĄ LUBIĘ . ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE FIFI. Edytowano 4 godziny temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 4 godziny temu A poza tym wyzywales ją od kùrew, ja bym jej tak nigdy nie nazwał bo żeby być kùrwą to jeszcze ktoś musi chcieć cie przeruhać. Śmiałeś się że pisala że chłopak ją bił i pisałeś żeby bił jak najmocniej. A i pisala że już ma siwe włosy, no tu już XD to rzeczywiście jest nieciekawa sprawa dla jeszcze młodej dziewczyny.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 4 godziny temu O tym że ma ojca alfonsa który ją użycza kolegom też pragnę przypomnieć że TY TO WYMYŚLIŁEŚ. Ale zabawne, co nie fifi? Ha ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 3 godziny temu a o mnie pieerodla, ze jestem geejem spamuje forum daje duupy za dach zemam pasztetowa itp. itd ale z kobietami to chyba mi nie wychodzi jestem skazany na wieczna samotnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach